Lauantain jälki vaihtui päiväuniin sekä kasaan irtokarkkeja & makuunin filmeihin.. En vaan saanut aikaiseksi ja koska Hannakin joutui sairastelun takia jättämään jäljestykset väliin, niin enhän minäkään sitten jaksanut toimeentua.

Sunnuntaina treffasin Pian ja Viskin Pinsiössä. Siinä odotellessa tallasin valmiiksi esineruudun ja sitten tallattiin toisillemme jäljet - minä Viskille ja Pia Huille. Tehtiin molemmat reilut alokkaan jäljet, Viskin jäljellä normaalit 6 keppiä - Huilla kolme välikippoa + loppukippa.

Jätettiin jäljet vanhenemaan ja aloitettiin Huin esineruudulla. Pia vei kolme esinettä suoraan linjaan eteen lähetyslinjalta katsottuna, eka esine suht lähelle, toinen keskelle ruutua ja kolmas takalinjalle. Hui näki esineiden viennin. Eka esine nousi takalinjalta suht hyvin, tosin Huin piti "tunata" sen esineen kanssa ennen kuin lähti sitä mullepäin tuomaan. Ei myöskään tuonut suoraan käteen vaan jäi ensin hillumaan sen kanssa muutaman metrin päähän. Toisella esineellä haettiin esineeltä hajut, kun ei muuten löytynyt. Löysi taas hyvin, tunasi aikansa ja tuli hurvittelemaan esineen kanssa muutaman metrin päähän - houkuttelulla taas toi käteen.. Ei toimi ei :/ Oli puhetta Pian kanssa, että itse esineruutumainen reeni on varmaan nyt hyvä laittaa tauolle ja reenata esineiden nostoa ja käteen tuomista ihan kotona.

Kun esineruutureenistä selvittiin niin eikö paikalle pöllähtänyt hirvimiesten porukka ja hameväki sai ystävällisesti väistyä puudeleineen sivummalle. Sinne jäi siis hienot jäljet ja tupperin kipat metsään :/ Siirryttiin toiselle paikalle, missä Pia otti ensin Viskillä EK:n tarkkuutta ja tiputettua - me toimittiin Huin kanssa pätevöityneinä häiriötekijöinä. Loppuun otettiin vielä Huilla esineen nostoreeniä - mikä toimii huomattavasti paremmin "ei palloon samaistettavilla esineillä" - eli hanskoilla, räsyillä tms. mutta kylpylelua on kauhean hankala tuoda mulle käteen asti.. No, tämä tuli hyvin selväksi että mitä asiaa pitää reenata esineruudun suhteen :)

Kiitos Pialle hyvistä vinkeistä ja seurasta! Toivotaan parempaa jälkireenionnea ensi kerralla!