Keskiviikkoiltasella tehtiin pienet tokotusreenit Pian kanssa Metsäkylän koululla. Huin kanssa aloitettiin (yllättäen) seuraamisella, mikä oli hyvän tuntuista. Aikast mukavaa kun tämä liike alkaa pikkuhiljaa pelittämään enemmän ja enemmän! Onhan siinä vielä tekemistä (mm. paremmat täyskäännökset ja nopeammat perusasennot), mutta suunta on ainakin ylöspäin!

Jäävät tehtiin myös läpi, istuminen liikkeenomaisesti - maahanmenoa ja seisomista kierron kautta. Niissä riittää tahimista pitkäksi toviksi. Tosin Huista en tiedä saanko koskaan sellaista asennetta irti noihin jääviin kuin mitä toivoisin. Se ei ole niin räväkkä tekemisissään, vaan tekee niin sievästi ja kieli keskellä suuta . Loppuun vielä kosketusalustaa missä nyt alkuhärdellin jälkeen kokeilin niin että ohjasin sitä tulemaan siihen alustalle, milloin se ei kuumennut niin paljon ja ajatuskin oli ehkä mukana tekemisessä. Pitää siis jatkaa niin!

Tänään torstaina pyyhällettiin aamupäivällä lasten ja Huin kanssa metsäreeneihin, missä seurana Pia ja Tupla. Pialle taas iso kiitos avusta tenavien kanssa, toivottavasti ei jäänyt traumoja . Jälkien vanhetessa tehtiin esineruutureeni, missä Huille kolme esinettä takalinjalle niin että esineet vietiin yksitellen sen nähden. Hui teki hyvät syvät pistot ja reagoi esineisiin hyvin. Ekaa esinettä (kynsiharja) oli kaiketi pitänyt hieman nakella, mutta kokonaisuutena olin varsin tyytyväinen Huin työskentelyyn. Vauhtia ja motivaatiota riitti, palautukset hyvin!

Jälki oli hieman vajaa 2 tuntia vanha, muistaakseni kolme terävää ja muutama suora kulma + neljä keppiä. Jana oli hyvä, reagoi hyvin jälkeen ja jo toisella reenikerralla perättäin otti jäljellä oikean suunnan - WAU . Jäljestys oli aika vauhdikasta ja siellä täällä tarkasteltiin vähän enemmän. Eka keppi jäi tällä kertaa maastoon, muut nousivat hyvin.