Tänään se sitten vihdoin ja viimein napsahti - nimittäin onnistunut kokonaisuus ja vielä ihan kelpo ykköstulos (286p) tokon voittaja luokasta. Kisattiin oman kerhon kisoissa, tutulla kentällä missä tuomarina Jari Salokanto. Aikast tiukan oloinen tuomari ja osa pisteistä lähti kyllä itselleni niin kummallisista asioista mutta sellaista se kisaaminen on arvostelulajeissa, kaikilla tuomareilla tuntuu olevan omat juttunsa.

Isot onnittelut myös Anulle ja Luulle VOI1 tuloksesta - se oli sitten ihan kaksoivoitto :) Ohessa Pian taltioima todistusaineistovalokuva.

Tässä liikkeittäin arvosanat sekä linkit videoihin - kiitos taas Pialle kuvaamisesta!

Paikallamakuu - 9. Tässä annoin "maahan" käskyn liian kovalla äänellä. Siis minä! No, annan sen käskyn aika voimakkaasti juu, mutta en olisi kuvitellut että siitä vähennetään pisteitä, koska kyse on kuitenkin vielä ihan puheäänellä annetusta käskystä..

Seuraaminen - 8. Liian tiivistä. Sitähän se varmasti on tokovinkkelistä.

Istuminen - 9. Valmisteleva osuus liian tiivis. Omasta mielestäni istuminen oli myös hidas.

Luoksetulo - 8. Loppuosan hiipimisestä rokotettiin. Omasta mielestäni myös jätön maahanmeno huono, mutta en muista sanoiko siitä.

Ruutu - 9. Tästä ei ollutkaan videota. Huisku lähti hyvin ruutuun, mutta tarjosi ensin paikkaa liian edestä - ulkona ruudusta. Siirtyi kuitenkin pian ilman lisäkäskyä oikeaan paikkaan. Loppuosa ok. Pisteitä kyllä ehkä liikaa?

Hyppynouto -9. Taas se pirun "tuo" käsky tuli liian myöhään, vaikka oikein eritoten ajattelin että nyt annan sen ajoissa - ja mielestäni annoinkin, mutta tuomarin mielestä en antanut. Tämäkin oli outo linjaus mitä vaan en voi tajuta.

Metallinouto -9. Hieman hidas palautus, siitä piste pois.

Tunnari - 9½. Jeee! Riemastuin niin että meinasin kirmata kehästä pois!

Kaukot - 10. Vielä isompi jeeeeeeeeeeee! Tämä oli Huilta tosi huippu. Pientä tekniikkavirhettä siellä edelleen on, mutta olen tyytyväinen!!

Aikast kivaa että ollaan nyt siinä pisteessä että seuraavaksi kisataan EVL:ssä! Kiva reenisyksy ja -talvi siis edessä kun on ihan uusiakin juttuja opeteltavana. Välillä ihan huvittaa että miten olen näin innostunut tokosta, olikohan se vielä viime syksynä kun en edes erottanut jos Hui teki väärällä tekniikalla kaukoja.. Iso kiitos jälleen Pialle mikä on viitoittanut tietä tässäkin lajissa. Iso kiitos myös monille muille - Riitalle, Pekalle, Lauralle, Hannoille, Christalle, Katjalle, Tainalle..ja monille muille!!!