Aamupäivällä reenattiin Hannan ja lasten (+osittain Tainankin!) kanssa Mutalassa. Oli aika lämmintä ja paarmoja tsiljuuna. Huilla aloitin pienellä seuraamisella Veikan ollessa paikallaolossa, nyt ei mitään kyttäysjuttuja. En tiedä aurasiko hieman, ehkä - Hanna ei nähnyt kun oltiin hieman hankalassa kulmassa. Ei hinkutettu paljoakaan vaan siirryttiin noutoihin. Ensin tasamaa, mikä ihan suht hyvällä vauhdilla takaisinkin päin. Hyppyeste hyvin! A esteellä tarjosi kiertoa paluussa, minkä jälkeen otin pelkän paluun. Tämä ok, jonka jälkeen vielä A esteelle koko nouto niin että taputin estettä etupuolelta harjalle ja kehotin että "kiipee". Pitää tehdä näitä nyt muutamat seuraavat kerrat. Kun palkkailin noudoista, Hanna vei eteenmenopallon valmiiksi - eteenmeno ihan ok.

Vuosi sitten.. Mutalassa möhömaha ja pikkumies..

1849165.jpg

Esineruudussa Hanna joutui mielekkääseen tehtävään kun hellepäivän ratoksi sain ajatuksen ottaa kisamaisen reenin ja ilmoitin (?) että voisin itse pysyä pois tallauspuuhista Silmänisku. Hanna oli sitten kiltti ja tallasi ruudun ja laittoi sinne esineet valmiiksi. Esineiden paikat merkattu joten tiesin mistä lähetellä jotta esine oli suoralla linjalla lähetyskohdasta. Eka esine edestä nousi hyvin, myös luovutus hyvä. Pienet pallopalkat ja toiselle esineelle lähetys. Esine oli keskellä mutta Hui ei harmillisesti saanut siitä ohi juostessaan hajua. Paineli ruudun takaosaan ja nosti toisesta takakulmasta "kolmannen" esineen. Lopetin siihen, ja loppupalkaksi pallottelut. Hui oli varsin pätevä!

Viime kesän esineruutureeniä..

1848162.jpg

Iltasella kävin Pian ja Viskin kanssa jälkireeneissä Karhella. Pia tallasi Huille n. alokasluokan jäljen, neljällä kepillä. En tiennyt minnepäin jälki lähtee, joten hieman kisatunnelmaa Nauru. Hui lähti (ja lähetin sen) janalle vinoon vasemmalle, nappasi sieltä jäljen ja lähti hyvin oikeaan suuntaan. Se jäljesti ja nosti hyvin kaksi ekaa keppiä, ennen kolmatta keppiä se teki jonkun ihme mutkan kulmassa ja sille tielle jäi kolmas keppi. Neljännen kepin se nosti ok - kantoi sitä suussaan ja kääntyi minua kohden. Keppien ilmasujen suhteen oli mukavaa huomata että ei se niitä nyt ihan ainakaan väheksy, jotenkin niihin vielä kaipaisin enemmän kiihkeyttä. Pitää jatkaa ja pitää keppireenit tarkasti reeniohjelmistossa..

..viime kesän peltojäljestelyitä leirillä.

1795944.jpg

Vau ei päässyt nyt muuta kuin tallailemaan metsässä. Ensi viikolla päästään agiliitoonkin pitkästä aikaa. Oma motivaatio agilityyn on hieman kateissa, plääh.