Viime vkolla reenattiin keskiviikkona Annen ja Hannan kanssa Haavistolla tottista. Hui sai hieman tehdä Veikan häiriöparina PK tottista ja ihan kivasti tekikin. Reenien päätteeksi vielä eteenmeno pallolle.

Hikka teki seuraamista, mitä vähän videoitiinkin (löytyy facesta). Sen lisäksi noutoa - missä ensin vauhdittaen ja toinen perusnoutona - tässä nähtävissä selkeästi hitaampi palautus. Ei jotenkin keskity täysillä paluussa, vaan ehtii tiirailla vaikka mitä asioita siinä matkalla. Nyt tarvitsisi saada motivaatio palautukseen niin kovaksi että tuo kapulan lujaa takaisin.

Luoksetulo käskyttäen, missä taas piti muistuttaa että "käsky" sanalla ei vielä lähdetä minnekkään. Vauhti ja paikka ok.

Jäävät myös, istuminen tosi hyvin - maahanmenossa osaa paremminkin, palkkauksen kanssa oltava tarkkana.

Lopuksi vielä Annen kanssa paikallaolot, ensin istuminen ja sitten makuu - molemmat hyvin! Näitä lisää!

Kotipihassa ollaan tottisteltu melkein päivittäin - onni on oma "kenttä". Tokojutuissa pitää miettiä miten edetä, jotenkin ALO luokan koe nyt nostaa päätään ajatuksissa. Ehkä syksyllä? Hikka on ottanut myös PK hyppyä, eilen korkattiin 95cm korkeus. Myös ammuttu on.

Sunnuntaina tein Hikalle jäljen kotimetsiin. N. 300m, keppi, pallo, keppi ja pallo. Eka keppi hyvin, jotenkin se palkkaus on hankalaa kun tuntuu että Hikka ei palkkaannu? Eka pallo nousi hyvin, sillä hetken leikit. Toisen kepin haistoi ja pysähtyi, mutta meinasi jatkaa matkaa - tästä pyysin ihastelemaan takaisin keppiä.. Tiedä sitten mitä se siitä tuumii? Onneksi on Jämin leiri ens vkonloppuna :) Vika pallo ylös hyvin, ja sillä hyvät leikit.