Aamulla herätyskellon voimin ylös ja äkkiä metsälenkille jotta isäntä pääsi viettämään vapaa viikonloppua. Suhteellisen rankkaa lenkkeillä lähes umpihangessa metsässä, ilmeisesti kukaan muu ei ole nyt aktivoitunut pitämään "mun" metsäreittejä auki Pusu

Kahdeksitoista matkustettiin lasten ja Huin kera Nokian majalle. Hanna ja Taina olivat jo hajuhakuilleet, ja ilmeisen onnellisia kun metsässä on niin paljon lunta Cool. Kerkesin hieman tokottelemaan Huilla ennen kuin tytöt metsästä saapuivat. Otin yhden perusnoudon mikä oli hyvä. Hyvin toi perille asti ja hyvä luovutus. Sitten otettiin istumisia, sekä luoksetulon loppuasentoja IPO-piilon kierrolla (IPO-Huisku Silmänisku), nämä ihan mukavasti. Otin myös hieman tokohyppyä, missä ollaan ihan alkutekijöissään - eli Hui mieluusti vielä kiertäisi koko tsydeemin, eikä ymmärrä että mitä se käsky "hyppää" tarkoittaa.

Veikan tokoiltua Hui tuli uudestaan kentälle. Otin alkuun taas noudon, mikä oli huono. Toi kapulan vinoon. Menomatka kapulalle ihan ok, paluukin laukalla mutta hidas. En tiedä ottaako se nyt sitten painetta vai mitä. Otin uudelleen. Missä toi kapulan parin metrin päähän tiputtaen sen siihen. Kapula oli aivan lumessa, mutta ei se silti ole sallittua.. Otin vielä kolmannen mistä sitten palkka, luovutus loppuun asti - tosin aika lailla hidas. Pitää nyt vahvistaa tuota perusnoutoa ja palkata vaikka vauhti ei ole älynopea. Jotenkin tuntuu että Huilla on epävarmuutta sen noudon suhteen ja/tai se paineistuu siitä.

Noutosäätöjen jälkeen otin namiseuraamista, Hanna ampui ja Taina kuvasi minkä Eemelin vaunujen hytkyttämiseltä ehti. Ei reagointia ampumiseen, hyvä hyvä. Sitten otettiin seuraamista lelulla. Eri mittaisia pätkiä, palkkaa myös perusasennosta. Tänään meni hyvin - ei poikittamista, kontakti ja paikka hyvä!  Seuraamisista jatkettiin hypylle, missä otettiin hyppyä niin että Hanna oli toisella puolella namien kanssa ja minä toisella. Ideana lähetellä namilta namille. Erinäisten toistojen ja esteen kiertojen jälkeen saatiin Hui hieman asiasta jyvälle. Otin vielä toiston hyppyjä Ipan reenien jälkeen, hieman korotetulla hypyllä. Paikallaolo unohtui reenata, mutta eiköhän sitä ehditä Silmänisku

Aika puhki olin reissun jälkeen, on yllättävän raskasta raijata koko lapsilaumaa mukanaan, saati sitten purkaa koko paletti takaisin kotiin. Kaikkien vaatteet yltä päältä märät, kauhea nälkä ja väsy - ja minä olen se kenen pitäisi jaksaa.. No, mitä sitä ei tekisi jotta vaan pääsee reenaamaan Viaton Iso kiitos Hannalle ja Tainalle avusta, ilman teitä siitä reenamisesta kun ei olisi tullut yhtään mitään!

Nyt illalla lumitöiden yhteydessä oli ihan pakko ottaa Huilla vielä yksi perusnouto. Otin sitä ennen muutaman palautuksen vauhdista lelulle, nämä hyvin! Perusnoutokin oli Huita itseään, hyvällä vauhdilla ja luovutus perille asti. Ehkä tämäkin ongelma siis tästä!