Jee, tästä se taas lähtee - sisäreenikausi nimittäin. Pian kanssa varattiin tunnin vuoron Koirakoutsin hallilta, joten mikäs sen mukavempaa kuin reenata lämpimässä ja kuivassa.

Huisku teki kolme settiä. Aloitettiin metallinoudolla (este). Ihan pätevästi juu, vähän piti kalisutella kapulaa. Muutamat toistot myös vinoja palautuksia, liekö sitten syynä uusi pohja (matto) vai mikä mutta hieman hassusti Hui loikki menemään. Sitten jatkettiin ruutureenillä. Merkiltä ruutuun hieman liian lyhyt matka - kun halliin ei vaan saa pidempää - pitää muistaa reenata pihassa myös piiiitkää matkaa ruutuun. Ensin merkkileikkiä kahden merkin välillä. Siinä piti hieman neuvotella että tökätäänkö sitä merkkiä nurin kuonolla joka kerta vai ei.. Sitten leikkiä merkin ja ruudun välillä - tämä on Huin mielestä tosi hauskaa! Hyvältä vaikuttaa merkki + ruutu nyt. Ekan setin loppuun vielä tunnari niin että kapulat oli pystyssä rivissä n.2cm välein. Super hienosti Hui haisteli ja nappasi varmasti omansa! Jes, tässä on nyt oikeasti tapahtunut oivaltaminen!

Toka setti aloitettiin ohjatulla noudolla - tai merkkireenillä tarkalleen ottaen. Voi kohmeus mikä astuu kuvaan kun kapulat otetaan kuvioon mukaan. Ekalla lähetyksellä Hui yritti taas suoraan kapuloille - uusinnalla ja vahvistuskäskyllä löytyi myös merkki. Tätä muutamia toistoja ja nopeita palkkauksia merkistä. Lopulta Hui pääsi myös hakemaan vasemman kapulan. En tiedä - ei tässäkään mitään oikotietä varmana onneen ole - ts. kapulakoomailua vaan pitää reenata - tai ei sitä koomailua vaan sitä niistä kapuloista irti päästämistä..?

Sitten jatkettiin pätkällä seuraamista, mikä sinällään ihan jees mutta perusasennot hitaaaat. Tehtiin niin että Pia naksutteli kelvolliset peruasennot ja niistä namipalkka. Tätä nyt kuurina ja katsotaan mihin johtaa.

Kolmannessa setissä otettiin vielä paikkaistumista Pian häiriköinnillä. Voi jestas mikä korppikotka asento. Hui kesti hyvin sanalliset käskytykset ja kapuloiden heittelyn, mutta kun Pia vähänkään taputti maata tai näytti kädellä vastaavaa niin Hui vaipui maihin. Uusittiin ja alkoi se pysyäkin jo ylhäällä. Näitä lisää!

Tosi kivat reenit!! Tänään olisi tarkoitus myös tokottaa, ja sunnuntaina sitten jälkitouhuihin!