Tänään reenattiin tokotuksia Pian kanssa Meirän hallilla. Olipa mukavaa reenailla kunnolla pitkästä aikaa. Huiskukin taisi olla samaa mieltä . Kopioitiin taas kätevästi Pian reenisuunnitelma ja aloitettiin siis seuraamisella. Hieman Huiskun piti talmailla, mutta ihan siedettäää menoa. Palkkausta perusasennoista. Sitten idaria, ensin zeta käskytyksin mutta niin että vain seuratin. Eka lähtö oli ihan ihmeellinen, Hui otti joko painetta vieressä olevasta Tuplasta tai sitten piti kytsiä törppöjä - no, toisella hieman paremmin matkaan - reagoi Pian ekaan käskytykseen mutta pysyi kuitenkin ylhäällä (ei tippunut maihin tms.). Kaksi vikaa suoraa paremmin. Sitten itse liikkeisiin. Tahmeaa oli seuraaminen ekalla suoralla edelleen. Maahanmeno hiiiiidas. Uusinta ja annoin avun, tippui hienosti ja tästä heti palkka. Nyt teen niin että apu tulee jatkossa lähes aina. Seuraaaksi seisominen - se ok, siitä palkka myös. Vikana istuminen, hidas - mutta asento sentään oikea. Huah, ihan hiki tulee kun ajattelee että nämä jäävät pitäisi saada taas PK kisakautta silmällä pitäen nopeiksi ja säpäköiksi. Ihan mielenkiinnolla (ja kauhulla?) mietin että miten nämä uudistuneet PK säännökset sitten oikeasti vaikuttavat arvosteluihin ja miten esim Huin vireettömän näköinen työskentely tulkitaan..

Idarin jälkeen ruutu. Kentällä oli ruudun merkkien lisäksi myös idarien merkkejä ja Hui yritti sitkeästi merkiltä ihan jonnekkin muualle kuin ruutuun. Piti vääntää ja kääntää ja löytyihän se ruutu. Vielä uusinta ja muuten ok, mutta sivusta sisään.. Hui kyllä jää merkkeihin niin kiinni!

Ekan setin loppuun vielä luoksetuloa. Pialla pallo. Eka suorana mikä tosi hyvin, hieman tosin piti vilkaista Piaa. Tokalla toppaaminen, mikä myös ok - tosin selkeästi näki että Hui tiesi topin tulevan.. Sitten vielä suora + seisomisesta maahanmeno missä ensin piti lintsailla. Loppuun kierron kautta maahanmeno missä Hui pystyi tekemään hienon heittäytymisen. Sen asenteen kun saisikin siirrettyä itse liikkeeseen! Oi miksi en osaa!!??

Tokassa setissä ensin ohjattu (oikea) palkatta. Tosi hienosti! Luovutus vähän vino, mutta muuten superi suoritus! Sitten tunnari. Paljon kapuloita ja kapulat kaukana. Hui joutui haistelemaan tosi pitkään ja hienosti se sieltä oman toi. Huippua! Nyt pitäisi muistaa sitten ensi kerralla ottaa pari liikettä palkatta alle. Vielä loppuun inasen kaukojen vaihtoja. Sekatekniikkaa Hui tarjoaa enkä osaa päättää että mennäänkö me sillä vai yritänkö viilata tota liikettä paremmaksi..

Kivat reenit, kiitos Pialle!