Eilen sunnuntaina reenattiin Tainan kanssa Meirän hallilla. Hui teki kahdessa tai oikeastaan kolmessa setissä. Aloitettiin seuraamisella, Taina käskytti. Olipa siellä sitä painamista taas, paikkaakin hieman korjailin kun välillä valui eteen. Juoksuseuraamisen pysähdyksissä Hui meni monta kertaa lankaan, petrasi kuitenkin hyvin.

Seuraamisen jälkeen ruutua. Ensin pitkältä matkalta ruutuun niin että pallo siellä valmiina, sitten tyhjään. Tässä ensin haahuilu, Taina kävi näyttämässä ja näin hyvin - palkka Tainalta ruutuun. Sitten läheltä paikanhakuja joista osa jo tosi hyvin - ehkä tämä liike vihdoin alkaa aueta Huiskulle? Ruudun jälkeen tunnari. Ensin kapulan pitoja ja nostoja - tässä puree hyvin ja lujaa - ei pureskele. Ahnepossuna sitten päätin ottaa myös koko tunnarin. Taina vei valmiiksi, oman lisäksi muita kapuloita reilusti - ehkä 30kpl. Olipas säätämistä. Hui meni kapuloille nätisti mutta sitten alkoi tosi vauhdikkaasti käydä niitä läpi. Osaa kohteli ihan nätisti, muutamia käytti jopa suussaan mistä sain suuni vaivoin auki - se teki kaiken niin älynopeasti että kun toruin niin se oli jo siirtynyt seuraaville kapuloille. Yhteen pieneen huomautukseeni se reagoi niin että nappasi kohdalla olevan kapulan ja toi sen mulle. Lähetin uudelleen ja nyt nappasi oman mitä pureskeli matkalla tuodessaan luovutukseen. Argh. Otettiin vielä toinen, nytkin oli levotonta mutta olin itse ihan yhtä käsi. Toi oman nyt kuitenkin paremmin. Seuraavalla kerralla teen niin että laitan kapuloiden välimatkaksi suht paljon jotta ehdin itse reagoida ja kutsun sen sitten vaan pois jos sikailee. Olipa vaikeeta! Ekan setin loppuun vielä kaukoja, lauta avustamassa sitä että Hui ei liiku eteenpäin..

Toinen setti aloitettiin liikkeestä istumisella Tainan käskyttämänä. Tämä ok. Lisäksi metallinouto käskyttäen, pikkusievä mutta tokossa ilmeisen ok. Sitten ekaa kertaa ohjatun suuntia - nyt vasemmalta hakuja. Eka oli säätöä, muut kolme toistoa ihan hyvin. Nyt pitääkin sitten vaan reenata vinosta noutoja niin että Hui osaa paremmin tulla suoraan eteen. Tämä tuotti eniten hankaluuksia. Tokan setin loppuun vielä ruutua toinen setti - ihan ok.

Kolmas lyhyt setti vielä kiertoja ja niiden yhteyteen toppaamista ja maahanmenoja. Valuu kuin mikäkin, ärsyttävää. Tähän pitää saada nyt jotain vinkkejä..

Kiitos Tainalle reeniseurasta ja -avusta!