Korkattiin Huin kanssa jälkikausi mennä vkolla keskivkona Kyröskoskella. Taina teki Huille noin kilometrin jäljen, muistaakseni neljällä kepillä. Jana oli syvä, oikealle. Hui eteni janalla hyvin, mutta sääti jäljen noston kanssa. Ensin otti takajälkeä ja sitten lähti paahtamaan jäljestä yli. Janan takana oli terävä kulma, liekö tuo sitten vetänyt puoleensa. Muuten jälki oli tosi mallikas, kaikki kepit nousi hyvin.

Samaisella reissulla tehtiin myös esineruutu, mikä sujui myös varsin mallikkaasti.

Kuluneena vkonloppuna olin kouluttamassa belgilöisiä jäljen saloihin Kyröskoskella. Tänään koulutuksen päätteeksi reenasin myös Huiskun. Pia oli tehnyt taas mukavan haasteellisen jäljen Huiskulle, ja saipa Huiskun myös lankaan - mikä oli erityisen hyvä koska ennen tätä lankaanmenoa jäljestys oli vähän sellaista henskeleiden paukuttelua, korkealla nenällä ajoa kaahotusta. Jana oli syvä vasemmalle, se tosi hyvin. Kolme ekaa keppiä nousi hyvin, yksi jopa ihan hirven kakkakasan vierestä . Ennen neloskeppiä oli Hämenkankaantien ylitys missä jälki teki heti kulman metsän puolella. Tästä Hui painoi tyyliikkäästi yli ja alkoi etsiä jälkeä tarmokkaasti - tovin sokkailtuaan löysi takaisin jäljelle mikä vietti takaisin tien yli toiselle puolelle - johonkin siihen jäi neloskeppi. Loppujälki ei ollut ihan parasta Huita ja niin myös vika keppi jäi. Höh! No, sellasta se on - ei tullut loppupalkkaa tällä kertaa.

Ennen jälkeä reenattiin myös esineet. Kaksi ekaa nousi suhteellisen kivasti. Kahta vikaa etsittiin hieman enemmän. Vika esine oli kovaa muovia oleva rasia kannon päällä ja se olikin hauskan hankala. Hienosti Hui sen lopulta bongasi, mistä hyvät palkat.

Tiistaina jatketaan sitten Hyvinkään suunnalla!