Vko hurahti taas vauhdilla perjantaihin. Pari kertaa ehditiin / pystyttiin reenailemaan. Keskivkona nopeasti pihassa höntsäillen, siinä ei mitään erikoista. Ja niin - su ja ma otin iltaruoan yhteydessä tunnaria mikä ei onnistunut. Hui oli tositosi malttamaton ja sähläsi kapuloilla. Teki kuitenkin onnistuneen suorituksen, mutta ei ekalla kerralla.. Jätin tämän reenitavan nyt hyllylle näin kisojen alla.

Eilen torstaina päästiin ihan kentälle asti reenailemaan. Pian kanssa treffattiin Nokialla. Hui aloitti ruudulla. Merkki oli niin että Tupla oli siitä noin 6-7 metrin päässä maassa mammimassa. Hui "oireili" ilmeisesti sitten sitä ja yritti ihan ohimennen sännätä suoraan ruutuun.. Pari kertaa jouduin pyytämään sen takaisin ennen kuin sain sen suoraan merkille. Merkille menoista pari kertaa palkkaus ja vasta sitten ruutuun. Ruudussa Hui alkaa tosi helposti säätää - pyöriä ja äännellä jos ei heti tule pysäytyskäskyä. Ei ole ilmeisen selvää siis minne siellä pitää mennä ja mitä pitää tehdä.

Sitten jatkettiin seuraamisella. Ei tuntunut kauhean hyvältä, tämä alkaa olla kyllä yksi inhokki liike.. Seuraaminen palkatta ja sitten tunnari. No, eihän se onnistunut. Nappasi väärän. Toistolla sitten tietysti oma. Huoh.

En enää edes muista mitä otettiin - tai missä järjestyksessä, mutta luoksetulo suorana - voisi tulla lujempaa. Käsijarru päällä, ehkä sitä palloa odottaen? Ohjattu ja oikea puoli, tämä ok - tosin tosi syvällä Hui luovuttaa niskat melkein nurin. Idari otettiin myös, sei, is ja maa - seisomisessa tarjosi istumista pari kertaa kunnes muistui mistä tässä oli kyse.. Idarin jälkeen uudelleen tunnari, nyt tuli oikea vaikka ei siisti suoritus ollutkaan.

Tokassa setissä jumpattiin kaukojen nostot, paikallaistumisen jättö sekä vielä seisomista.

Voivoi, ei nyt ihan olla kisaiskussa, mutta lähdetään nyt koittamaan josko olisi sitten edes tuuria matkassa. Tunnarin suhteen on kyllä suuret epäilykset, enkä oikeastaan ole yhtään minkään liikkeen osalta kovin luottavaisin mielin. Tuntuu että Huille ei sovi nyt yhtään reenitauko, edes muutamien päivien. Naurettiinkin Pian kanssa, että Tuplalla reenitauko aiheuttaa liiallista vireennousua, mutta Hui tuntuu unohtavan asiat muutamassa päivässä ja tuntuu että liikkeet ei mene eteenpäin ollenkaan. Se on suorastaan ärsyttävää! Onneksi tulee kesä ja pääsee vähän helpommin reenaamaan - myös maastoja!