Otin aamusella pihassa tottista Huin kanssa. Ensin seuraamista kytkettynä, se SM kisakin tulossa ja oma keskittyminen aika pitkälti Jämsän JK1 kokeessa, oujee.. Seuraaminen oli hyvää, hieman herra painoi mutta pääasia että virettä löytyy Cool. Sitten liikkeestä istumisia mikä saikin koko reenisuunnitelman ihan pyllylleen. Hui tarjosi ensin maahanmenoa mihin totesin höpönlöpöt. Otettiin uudestaan ja meni ilmeisesti epävarmaksi koska ei sitten tarjonnut yhtään mitään vaan jatkoi seuraamista.. Great. Mä en kerro sille seuraavalla kerralla että ollaan menossa kokeeseen Kieli ulkona kun tuntuu jatkuvasti ilmestyvän jos jotakin mikä menee päin pyllyä. Noh, hinkutettiin istumisia ihan luvattoman paljon, ja oikeastaan lopetettiin koko reenikin sitten siihen. Hieman loppuun leikkimistä ja temppuja ja parit sivulle siirtymiset.

Päivällä koirien nukuttua pitkä tovi otin toisen session pihassa. En tiedä mutta tuntuu että eteenmenoreenit pitää lopettaa tyystin. Ts. Huilla on jatkuvasti sellaista kyttäilyä eteenpäin - esim kun otan sen perusasentoon, se vilkuilee eteenpäin sen näköisenä että näkyisikö sitä palloa ja pääsisikö sinne. En tiedä onko se sitä mutta vahvasti epäilen. Se tykkää siitä liikkeestä niin paljon ja nyt tuntuu että se odottaa sitä jatkuvasti. Rupesin miettimään että olisiko sekin saanut liikkeestä istumiset sekaisin, koska eteenmenossa otan aina perusasennon eli istumisen kautta lähetykset - ja Huille tuppaa olemaan äärimmäisen vaikeaa istua perusasentoon ennen eteenmenolle pääsyä.. En tiedä, mutta eteenmenoa pitää reenata aika harkiten ja ihan erillään muista. Toisaalta haluaisin käyttää sitä palkkana noudoista, mutta eipä siitä oikeastaan kai haittaakaan ole koska noudoissa ei ole seuraamista tai jääviä Yllättynyt. No joo, iltapäivällä otin liikkeestä istumisia sarjan - ihan ok ja kaikki avuilla. Sen jälkeen vielä bongailtiin nurtsille piilottamiani keppejä jotka Hui sieltä sangen nopeasti nostikin.

Iltasella vielä kolmas lyhyt sessio, ensin kaivonrenkaan kiertoja ja siitä luoksetulon loppuasentoja. Hui on ihan hassu, se tulee sikalujaa ja kiinni asti - mitä ei sitten kuitenkaan (ainakaan vielä) tee itse liikkeessä. Otin myös muutamat luoksetulot lyhyiltä matkoilta hetsaten, en oikein tiedä tuliko sen lujempaa.. Liikkeestä istumisia tahkottiin, avuilla ja ilman. Jatketaan reeniä.

Jämsän kokeesta soitteli toimitsija tänään ja ihan säikähdin että olen menettänyt kisapaikkani kun ensimmäinen kysymys oli että olenko lähettänyt ilmoitttautumislomakkeen. Olenhan minä, ja aikoja sitten - mutta kyse olikin siitä että kyseisen henkilön 5kk pentu oli syönyt epämääräisen määrän posteja keittiön pöydältä ja siinä sivussa myös meidänkin ilmoittautumistiedot.. Vahinko on helposti korjattavissa, eikä pentukaan asiasta vahingoittunut vaikka varmasti selluloosan yliannostuksesta hetken nauttikin ..Nauru