Keskiviikkona ja torstaina käväistiin Huin kanssa Meirän hallilla reenaamassa. Apua, en oikein edes muista enää tarkalleen mutta liikkeittäin..

- paikallaolot keskiviikkona, muuten ok - mutta paikallamakuussa liikkurin käskyttäessä "jätä koira" Hui pomppasi iloisesti perusasentoon..

- seuraamista käskyttäen, Pian kanssa huomattiin että jos teputan juoksussa hieman lyhkäsemmillä askelilla Hui pitää pään paremmassa asennossa. Pitää nyt huomioida tarkemmin oma askellus. Juoksusta perusasentoon siirtymisissä Hui jäi helposti vinoon, hyvä aihe kotipihareeniin..

- hyppyä - tämä onnistui ihan hyvin molempina päivinä. Otin myös vinosta paluita, hyvin Hui nyt tuli hypyn kautta eikä lähtenyt kiertämään estettä.

- ruutua tehtiin niin että ensin ruudussa pallo - sitten tyhjään ruutuun. Ihan kuin Huille alkaisi valjeta ruudun idea? Tehtiin myös niin että jätin Huin lähtöpisteeseen ja itse menin aivan ruudun viereen, milloin pääsin kontrolloimaan sen että pysäytän sen varmasti oikeaan paikkaan.

- luoksetuloa takapalkalla. Toimi ihan hyvin, keskiviikkona hieman Hui ehkä hämmentyi kun palkkauspaikalla oli pallon lisäksi puoli tusinaa reenikavereita . Tehtiin sekä suoria että pysäytyksellä, myös yksi seisomisesta luoksetulo.

- jäävissä Hui sekoitti nyt maahanmenon istumiseen. Yritettiin muutama toisto ja loppujen lopuksi tehtiin yksi niin että annoin voimakkaan avun milloin se tekikin hyvän maahanmenon. Argh, tätä on nyt hinkattava. Toppaaminen oli hyvä.

- kaukot pelitti molemmilla reenikerroilla ihan hyvin, otin sekä temppujen kautta että kisamaisesti jättäen.

Siinäpä se taisi suurimmilta osin olla, kivoja reenejä molemmat!