Päivällä tein pariinkin otteeseen pientä tokottelua Huin ja Vaun kanssa. Vaulla lähinnä temppuilua, pujottelua jalkojen välistä sekä puun kiertoja. Huilla sitten taas luoksetuloa, istumista sekä maahanmenoja.  Tokotteluiden lopuksi Hui oli pihassa paikallaolossa lähes puoli tuntia. Iltapäivällä tehtiin myös esineen nostoja.

Iltasella treffasin Pirkkahallilla Tainan ja Ipan sekä Pian. Myös Viski potilas oli mukana hengailemassa.

Hui aloitti seuraamisella, Pia liikkurina. Hyvin pelitti myös tänään! Otettiin kolme suht lyhyttä pätkää, palkat aloituksesta, käännöksistä sekä pysähtymisestä. Jatkettiin istumisella, tätä tehtiin ainoastaan kerran koska se sujui nyt hyvin. ..ehkä me edistymme siis Cool. Istumisen jälkeen pentuluoksetulo, missä Hui tuli hyvää vauhtia, palkkaus jalkojen välistä.  Jatkettiin maahanmenoilla, missä onnistumisiakin, mutta selkeästi kyllä vaikein Huille tällä hetkellä. Maahanmeno saisi olla huomattavasti parempi - siis nopeampi! Yksi liikkeestä seisominenkin myös tehtiin, se hyvä ja napakka ja pallo palkaksi.

Seisomisista vielä toko hypylle, minne Pia oli vienyt markkerin ja namin valmiiksi. Ekalla yrityksellä jumitusta, vapautin perusasennosta ja otettiin uudestaan - sitten onnistui. Toistoja toistoja siis vain tällä tyylillä.

Ipan tottisteltaessa Hui paikallaoloon. Se makasi siellä ihan hyvän tovin, jonka aikana suurimman osan ajasta kyttäsi mitä kentällä tapahtuu Päättämätön. Kerran myös säntäsi pystyyn, mistä tietysti palautin sen takaisin oikeaan paikkaan ja asentoon. Otan nyt takaisin pallo palkkauksen paikallaoloon, toivotaan että se tuo Huille keskittymistä mun suuntaan - ei kentällä tekevään. Ampuminen otettiin paikallaolon yhteydessä, ei reagointia.

Kiitos Pialle ja Tainalle seurasta ja avusta!