Sateesta huolimatta aivan huippureenilöiset tänään jäljen ja esineiden parissa!! Parin vkon tauon jälkeen oli kyllä niin hienoa päästä metsäreeneihin - oltiin Pian kanssa aikalailla tohkeissamme :) Kiitos Pialle hyvästä seurasta siis :D 
Pian kanssa tosiaan treffattiin Porin tien varressa. Tienoolla oli trafiikkia vähän enemmänkin, sienestäjiä sekä koirien ulkoiluttajia. Harhoja tallattiin siis ihan urakalla.

Pia teki Huille jäljen kuudella kepillä. Jäljen vanhetessa esineet. Hui oli tosi pätevä. Tosin ekalta pistolta se lähti takakulman jälkeen kaahottamaan viittäsataa vastakkaiseen takakulmaan mistä komensin sen takaisin - ja se nosti tullessaan etuesineen. Sitten nousikin hyvin keskiesine ja vasemmasta takakulmasta takaesine. Hyvin oli Huilla nenä auki.

Janalle Hui lähti hyvin, vähän vinoon oikealle ja törmättyään jälkeen tarkisti takajälkeä muutaman metrin ja kääntyi itse oikeaan suuntaan. Superia, kun tästä nyt tulisi käytäntö eikä vieraileva tähti.. Jäljellä oli alkutaipaleella harhoituksia ja siinä hiukan sokkailtiin. Hyvin Hui kuitenkin ne lopulta selvitti ja eka keppikin nousi sieltä seasta. Jäljeltä nousi kaikki muut kepit paitsi kolmonen, jota ennen oli hieman säätöä. Meni aika lailla kepin päältä, joten johtuiko nyt edeltävistä haasteista vai mistä kun keppi ei noussut.. Kokonaisuutena olin tosi tyytyväinen Huin reeniin, tosi päteviä olivat molemmat Tuplan kanssa! Keppien noston suhteen mietittiin vähän reenisuunnitelmaa ja -tapaa, joten hyvillä mielin loppukauden jäljille.