Eilen maanantaina päästiin reenaamaan Pian tokovuorolle halliin, on se vaan luksusta - varsinkin kun ulkona satoi kaatamalla vettä.

Hui teki reenin kahdessa setissä. Aloitettiin seuraamisella, mikä taisi olla ihan jees - peruuttaminen tosin ilman namia ei onnistu vielä. Sitten liikkeenomaisesti maahanmeno - missä teki huonon maahanmenon kun ei ollut apua. Hoh, kuinka ärsyttävää! Otettiin sitten toisto avulla missä tietysti tippui hyvin. Tuo apu nyt pitää häivyttää ja kertoa Huille selkeästi mikä on hyvin ja mikä on huonosti.. Sitten luoksetulo kisanomaisesti, valui noin kymmenen metriä - no ei nyt ehkä ihan mutta huono oli. Palautin siihen kohtaan mihin olisi pitänyt pysähtyä. Uusinnalla apujen kera, pysähdys oli heti parempi. Loppuun vielä yksi suora luoksetulo. Tähän luoksetuloon pitää nyt miettiä takapalkkausta, jotenkin kuvittelisin että se kuitenkin voisi olla avain tähän Huin hiippailevaan pysähdystyyliin.. Ekan setin loppuun vielä liikkeestä seisominen mikä myös käskytyksellä - tämä ok, tosin oli Pian mukaan meinannut istua mutta pysyi kuitenkin seisomassa.

Toisessa setissä aloitettiin hypyllä. Siinä Hui jää ihan älylähelle hyppyä, mutta hienosti se siitä kuitenkin loikkasi takaisin, joten olkoon näin. Sitten tehtiin kaukoja, ensin leikin kautta missä tekin hyvin, kisanomaisesti kun koetettiin niin Hui tietenkin jumitti. Tein sitten niin että jätin sen temppujen kautta maihin ja kävelin ns. kisanomaisesti pois - tässä taas hyvin ylös. Pitänee vaan sitkeästi pikkuhiljaa kasvattaa sitä aikaa jätön ja ekan käskyn välillä. Hallilla ei tarjonnut kertaakaan seisomista vaan pysyi nätisti istumassa. Reenin loppuun vielä ruutua, mikä sentään sujui hyvin. Ensin vietiin yhdessä pallo, sitten Pia vei Huin näkemättä. Nämä ok. Kerran myös tyhjään ruutuun, mikä myös hyvin. Loppuun vielä niin että pallo ruudussa. Kivat reenit ja taas tuli hyvinkin selväksi että reenattavaa riittää vaikka kuinka paljon.

Tänään pihassa reenit Huin kanssa. Tulee yksinään reenattua aika pitkiä settejä, pitäisi vaan malttaa laittaa koira huilille välillä. Tehtiin alkuun taas seuraamista, tein tosi pitkän pätkän ja Hui tuntui tosi hyvältä . Sitten otettiin yksi 2kg nouto, tämä hyvällä asenteella vaikkakin luovutus oli vino mistä en tosin jaksanut välittää. Sitten otettiin liikkeestä istuminen, se hyvin mitä silmäkulmasta näin. LIikkeestä maahanmenossa eka toisto avulla - ok, toinen ilman missä itsekin ehdin nähdä että tippui tosi huonosti - huomautin ja otettiin uudestaan - ainakin tuntui että olisi tippunut paremmin - tämä on ehkä liike mitä pitää säästää reenattavaksi niin että apuohjaaja näkee.. Sitten luoksetuloa. Huin istuessa sivulla tipautin pallon sen taakse. Otin ensin suoran luoksetulon, missä Hui tuli hienosti reippaalla laukalla - vapautin sen aivan lopusta taakse pallolle - tämä hyvin. Sitten toisto niin missä pysäytin seisomaan, jälleen hyvin - ihan eri asenne pysähdyksessä. Kolmas toisto vielä niin että palkka tuli minulta - ja lopuksi läpijuoksu pallolle. Aika helpotus oli tämä reeni - ehkä takapalkalla Huin kuitenkin saisin parhaiten toimimaan?

Sitten tehtiin vielä ruutua ja tunnari. Ruutua eiliseen tapaan - ensin pallolle ja sitten tyhjään ruutuun, ok. Tunnari meni säätämiseksi ekalla yrityksellä. Ensin haisteli tosi hyvin mutta ei malttanut tarkistella kuin häiriökasan toiselta puolelta. Lopulta toi häiriökasasta ainakin kolme väärää ennen kuin harhautui omalle. Toisella yrityksellä jälleen haisteli alussa hyvin mutta ei malttanut tarpeeksi kauan, ja lopulta toi häiriökasasta, argh. Kolmas yritys sentään onnistui suorilta - hyvin se siinäkin haisteli - jopa häiriökasaa - ja malttoi etsiä omansa.