Tänään tiistaina reenailin ap pihassa hieman. Otettiin kaivonkierroilla 2kg luovutuksia, hyvä asenne ja hyvä luovutus - palkka nopeasti. Pakko oli ottaa myös yksi tasamaa nouto, missä nyt hieno paluuvauhti - uskoisin että paluuvauhdin hidastuminen on liittynyt ns. uuden luovutusasennon opettamiseen (luovutus irti minusta) - josko se siitä taas palautuisi entiselleen.

Sitten kiertojen yhteyteen stopit, hyvät molemmat. Vähän kaukoja jumpattiin ja lopuksi vielä tunnari. Tunnari hyvin, haisteli pitkään (paljon kapuloita) ja toi hyvin oman.

Iltasella tokotusreenit Haavistolla. Hui aloitti ruudulla, Pia käskytti. Ensin suoraan pallolle - se hyvin. Sitten tyhjään ruutuun. Pysähdys käskynä "hyvä" ei ole kyllä toimiva, tuumittiin että se menee kyllä vaihtoon sunnuntain kisojen jälkeen. Tehtiin myös ruudun loppuosa, se hienosti.

Sitten luoksetuloa. Piti ottaa pysähdyksetkin, mutta Hui ennakoi, joten otettiin sitten vain kaksi suoraa luoksaria. Sitten PK seuraaminen, hyvältä tuntui ja täyskäännöksetkin pyöri hyvin. Liikkeestä istumisessakin yritti ennakoida, istuminen kai ihan jees. Pitää muistaa reenata näitä piiitkillä valmistelevilla osuuksilla. Ekan setin loppuun vielä vähän metallin luovutusta kierron yhteyteen + luoksetulon stopit. Pia vei sillä aikaa eteenmenopallon, eteenmeno ok - nyt ei edes keulinut pallolle. Saas nähdä irtoaako Harjavallassa eteenmenoon, missään niissä kisoissa missä ollaan siellä oltu Heikkosen tuomaroitavana Hui ei ole lähtenyt yhtikäs mihinkään. Grrt!

Pienen tauon jälkeen vielä tunnari ja kaukot nurtsilla. Tunnarissa paljon kapuloita mutta Hui jaksoi haistella hienosti. Vähän oman viereistä kapulaa oli pitänyt kuolata, mutta ihan tyytyväinen tähän suoritukseen olin kuitenkin. Kaukoissa kisanomaiset nousut - ne hyvin. Ihan lopuksi hieman sei-peruu jumppaa. Vähän Huisku siinä kanittaa vasemmalle.

Kirjoitan tähän loppuun Huin lauantaisen näyttelyarvostelun. Josko saan siitä kirjoituksesta mitään selvää..

"Head not to my liking. Ears good and eye colour good. Muzzle ok. Foreleg good. Neck strong and shoulderplacement. Topline very good. Good depth of chest (?). Hindleg (?) angulation and hock ok. Temperament very good. Movement ok. Kindleg (?) movement could be better."