Lauantaina sisällä kaukoja ja muuta pientä tokosäätöä Huin kanssa.

Sunnuntailla aamupäivällä Vau lähti Annen kanssa agikisoihin, mistä tuloksena 10vp, HYL ja 0 (tosin nollaradalla porsas oli varastanut lähdöstä - joten hyihyi siitä!). Sunnuntaina reenasin Huin kanssa pihassa ihan suhteellisen ison setin. Ensin virittelin pihaan ruudun ja Hui olikin sitten ihan kertaallisessa koomassa kytsien sinne ruutuun. Aloitin kuitenkin seuraamisella, mitä se kuitenkin suureksi riemukseni teki tosi hyvin. En vaan saa sitä sen paikkaa taaksepäin ja nyt kun vielä ulkona lumessa taapertaa niin se tuntuu entistä hankalammalta. Hui myös painoi aikalailla, joten päädyin tässä reenissä tamppailemaan mikä saakin sen ihan mukavasti irtoamaan jalasta - tosin se palaa takaisin kiinni jalkaan kuin iilimato kun lopetan tamppaamisen - pitäisi tämä asia sitten joko ottaa tosissaan työstöön tai sitten ei..

Seuraamisen jälkeen liikkeestä maahanmenoa, ensin kävelystä ja sitten juoksusta - molemmissa kevyt käsiapu - hyvin tippuu näin. Tehtiin sitten myös pelkkää juoksuseuraamista missä huomautin ennakoinnista. Luoksetulon stoppeja puunkierrolla, omasta mielestäni ihan jees - nyt kokeilin ns. kokeenomaisesti - ilman suullista käskyä ja pelkällä käden heilautuksella, hyvin pysähtyi. Nyt pitäisi sitä matkaa vaan kasvattaa jatkuvasti enemmän. Otettiin myös yksi suora luoksetulo missä tuli lujaa..

Sitten kakeja missä Hui oli ihan vallaton. Se pomppasi tosi skarppina maasta istumaan ja siitä suoraan seisomaan ja oli ihan hölmistynyt kun en palkannut. Voi morjes. Piti ottaa varmaan triljoona toistoa että sain sen pysymään istumassa, tätä pitää nyt treenata - enemmän viivettä palkkaamiseen ja myös istumasta maahanmenoja - sarjoja enemmän. Kaukojen jälkeen vielä hyppyä. Hui hyppäsi tosi vinoon ja lähti kiertämään estettä. Kielsin ja otettiin uudestaan - nyt ok. Myös pari toistoa niin että jätin Huin vinoon esteen taakse ja siitä kutsuin luokse. Nämä ok. Reenin loppuun vielä tunnari, edelleen oma piilossa lumikokkareiden takana erillään hämykasasta - haki hienosti omansa.

Iltasella ei sitten enää tehnytkään hienoa tunnaria, höh. Ihan väärässä mielentilassa Hui teki tunnarin, ts. lenkin jälkeen hain iltaruuan ja se oli ihan seota tassuihinsa kun oli niin ruokansa perään. Kävin tekemässä tunnarin valmiiksi ja lähetin sen hakemaan omaansa. Ensin haisteli ihan hyvin, sitten inahti tai haukahti ja nappasi häiriökasasta jonkin ja kiikutti mulle. Otin pois ja lähetin uudestaan - taas äänteli ja hyppäsi tassut edellä häiriökasaan napaten sieltä uuden uhrin. Edelleen otin vain pois ja lähetin uudelleen - olisikohan sitten jo ottanut omansa mistä vain suullinen mieto kehu ja homma uusiksi. Nyt malttoi jo haistella ja nappasi omansa suhteellisen pian mistä iltaruoka palkaksi. Äääh, tuo mielentila asia on tooosi vaikea. Olisi pitänyt olla itse lähempänä häiriökasaa - ehkä?