Kotipihassa on tullut reenailtua päivittäin, lähinnä on työstetty seuraamista - eritoten vauhdinmuutoksia ja käännöksiä. Olen tehnyt myös pidempiä pätkiä, palkkaamattomuutta sekä sitten taas palkannut pelkästä "pilli" käskystä..

2kg kapulaa ollaan testailtu taas, hyvin Hui sen kokoonsa nähden noutaa . Sen heittämisessä riittääkin sitten opeteltavaa.. Hyppynoutoa olen satunnaisesti ottanut myös pihassa. Jääviä on otettu myös, istuminen meni kisaamisen jälkeen jostain syystä ihan sekaisin - Hui tarjoaa tosi hanakasti maahanmenoa.. No, sitä nyt sitten vahvistetaan.

Juhannuksena kävin mökin naapurissa olevan seurakuntakeskuksen nurtsilla reenailemassa, ja hyvin Hui pelittikin. Hinkattiin lähinnä seuraamista + otettiin juoksusta seisomisia.

Tänään otettiin pikapika reenit Teivossa agirodun infotilaisuuden jälkeen. Hui oli ihan suht mukavalla asenteella ja seuraaminen tuntui ihan hyvältä. Perusasennot oli vähän hitaita, joten niistä pitää nyt muistaa palkata paljon. Jäävistä istumista, missä edelleen sekoitti maahanmenoon. Avuilla onnistui. Seisomista muutama toisto juoksusta, pitää miettiä sitä palkkausta koska pallo saa seuraamisen ihan karseaksi..

Tokoreenien jälkeen miljoonaa kauppaan ja sitten pari janareeniä kotimetsässä. Pienet jäljet ehti vanheta 3.5 tuntia. Molemmat jäljet lähti oikealle ja molemmissa jäljissä oli heti alussa yksi keppi sitten terävä kulma ja toinen keppi. Janat oli aika rytösessä paikassa, tiheäkasvuista metsää ja sitten vähän kaikenlaista sekameteliä. Hui ei edennyt makuuni tarpeeksi suoraan ja molemmille janoille lähetin sen uudelleen. Molemmat jäljet meni aika pitkälti saman kaavan mukaan, ts. molemmilla otti takajäljen ja molemmilla jäljillä jätti ekan kepin nostamatta.. Muuten (!) menikin sitten ihan jees, eli herra ajoi jälkeä ihan hyvin ja nosti viimeiset kepit hyvin. Ei aina voi onnistua mutta tuo takajälki ja ekan kepin nosto on kyllä jo ongelma! Murr! Lisää reeniä!