Voi järkky mikä keli! En ehdi ollenkaan hermoilla itse kisaamista koska olen niin kauhuissani siitä että miten selviän merimatkasta Ruotsiin.. Aion kyllä käydä kysymässä infosta jos me päästäisiin Huin kanssa kapteenin hyttiin nukkumaan - luulisi sen olevan ensimmäinen paikka missä tietää jos pitää alkaa meripelastustouhuihin..

Ihan vähän ollaan reenattu. Jälkireenejä ei olla tehty sitten lauantain, eikä tehdä. Esineruutua ollaan reenattu joskus triljoona viikkoa sitten, ainoastaan esineen nostoja ollaan tehty. Tämä kaikki siksi, että Huisku on ollut tiiviissä fyssan hoidossa ja sitä myöden levossa ja remmilenkityksessä. Nyt herra näyttäisikin liikkuvan mukavasti eikä pomputa takajalkojaan. Vähän kuitenkin kauhistuttaa että  millä draivilla Huisku jäljelle lähtee kun "höyryt pois" reenejä ei olla päästy tekemään..

Tottista ollaan siis tehty kokonaiset kaksi kertaa. Reenit on kestänyt ehkä 5 minuuttia ja ne on tehty lenkin päälle varmistaen että lihakset todella ovat lämpimät. Huisku on ollut ..sanoisinko tosi innokas! Seuraamisessa painaa ja estää, jäävät + luoksetulo hienosti! Noudolle varasti ja ennakoi luovutuksen, jee.. No, se saatiin toki korjattua ja eilisessä reenissä missä Harri leikki liikkuria Hui oli taas kravatti sopivan tiukalla ja teki asiat niinkuin kuuluu. Tänään tai huomenna otetaan vielä vähän höntsäilyä pihassa ja niillä eväin sitten lähdetään. Seuraavat päivitykset blogiin siis vasta reissun jälkeen, pitäkäähän meille peukkua - lähtien liikenteeseen siitä että laiva pysyy pinnalla ja minä en tule merisairaaksi.. sen jälkeen voitte siirtyä peukuttamaan itse kisasuorituksia