Pian kanssa reenailtiin tänään Meirän hallilla. Oli ihan hyvät reenit taas ja huomioita oleellisiin paikkoihin, me ollaan Huin kanssa kyllä kaksi sellaista kaavoihin kangistujaa että ilman reenikaverien apuja toistettaisiin varmaan samaa kaavaa kerrasta toiseen..

Aloitettiin luoksetuloreenillä - ensin yksin suora - se suht hyvin. Sitten kiertojen kautta sekä suoria luoksetuloja että seisomisia ja maahanmenoja. Hyvin vaihtelevaa menestystä. Huah kun on vaikeeta. Hui ei kyllä hevillä tee sellaista asennepysähtymistä vaan on sellainen sipsuttelija tyyppi. Tein sitten isoilla avuilla - näin saatiin ihan hyviäkin onnistumisia.

Luoksetuloreenin jälkeen ruutua. Ensin merkiltä ruutuun niin että pallo valmiina ruudussa. Sitten tyhjään ruutuun, hyvin meni - jäi kylläkin hieman liian eteen ja inasen liikaa oikealle. Tästä kuitenkin palkkaus. Pialta hyvä kommentti että voisin kuitata "toppaa" käskyllä kun oikeassa paikassa - periaatteessa jos pysyn hiljaa niin Huin pitäisi tarjota sitä oikeaa paikkaa. Läheltä muutamat paikanhaut, tässä koetettiin jälleen Pian ehdotuksesta niin että jäinkin Huin taakse - eikä se yllättäen meinannut tajutakaan mistä on kyse - liikaa samalla kaavalla tehty siis. Lopulta ihan ok ruutuun meno.

Tokassa setissä otettiin metallinouto, se ihan jees. Sipsuttelu, mutta tokoa silmällä pitäen siisti. Sitten kaukoja, niissä istumasta seisomaan nousussa olen ollut yllättäen huono ja tai huolimaton - Hui pakittaa.. Argh. Nyt sain kuitenkin  selkeän käsityksen siitä miten sen pitäisi tehdä. Loppuun vielä seuraamista aika pitkä matka, tuntui ihan hyvältä vaikkakin painoi - paikka saisi inasen olla taaempana. Videota seurannee perässä!

Ja niin, alkuun otettiin paikallaistuminen - se muuten ok, mutta taas jätettäessä "odota" käskyllä meinasi mennä maihin.

Päivällä ja iltasella otettiin vielä muutamia toistoja tunnaria kanaverkon avustuksella - tai oikeammin jänisverkon, eli verkon mitä laitetaan omenapuiden ympärille. Ns. väärät kapulat on verkon alla ja oikea "oma" kapula on verkon päällä. Ekalla kerralla Hui yritti kapuloita suuhunsa, mutta ei tietenkään saanut. Yllätyin että se pystyi niin hyvin toimimaan verkon päällä, herra kun on hieman herkkis - tai niin ainakin se vedättää olevansa.. Katsotaan josko tällä verkkoreenillä saataisiin se turha väärien kapuloiden nostelu karsittua pois.