Voi plääh, kirjoittelin pitkät pätkät eilisistä reeneistä ja sitten tämä typerä vuodatus meni tilttiin ja kaikki hävisi kuin tuhka tuuleen. Noh, eilisistä reeneistä voi todeta sen että jos sunnuntaina tuntui että me osataan jotain niin eilen me ei osattu yhtään mitään. Hui ei meinannut voida mennä merkille, mikä ilmeisesti sijaitsi liian lähellä Pian autoa. Hui ennakoi maahanmenon ruudussa ja ennakoi sieltä seuraamiseen tulemisen. Ohjatussa ei kai mitään superhirveää ollut, vasemman haku ok. Luoksetulossa maahanmeno on sellainen neitisuoritus, mutta en tiedä miten sen saisi nopeammaksi.. Kaukoissa Hui oli ihan koomassa ja piti antaa kaikkiin vaihtoihin monta lisäkäskyä. Nämä siis palkatta ja niiden päälle tunnari missä Hui sähelsi ja nosteli ja tiputteli väärää kunnes lopulta nappasi omansa ja toi sen luovutukseen.. Plaah.

Pitäisi reenata paljon palkkaamattomuutta tunnaria silmällä pitäen, mutta kun kaikki muutkin liikkeet tarvitsisivat reeniä ja ennenkaikkea ne kärsii tuosta palkkaamattomuudesta. Ärsyttävää.

Tehtiin myös korjaussarjaa, missä hinkutettiin eniten tuota ruutua. Positiivista oli se että Hui löysi ruudun helposti joka toistolla.