Torstaina reenattiin taas lämpimässä hallissa tokoa. Tein Huin kanssa yhden suht nopean setin, missä pääosassa seuraaminen "pallohäiriöllä". Koomautumista oli taas mukana, mutta palkkaukset kyllä rentoutti sen olemusta ja seuraaminen oli aikast hyvää. Seuraamisen lisäksi taidettiin tehdä vähän vaan temppuja.

Perjantaina keskityttiin lenkkeilyyn ja eilen lauantaina jatkettiin reenejä. Matkalla Karhelle pysähdyin ottamaan pienet tottistelut Huilla Mutalan kentällä. Aloitettiin seueraamisella, missä eka suora mukavasti, palkka pitkän suoran päässä. Tarkoituksena oli reenata jäävien seuraamista, missä ongelmana vireen lasku ja osittain myös koomautuminen - tai kentän pään kytsiminen. Ongelma oli kyllä selkeänä näkyvissä nytkin, huomauttelin - ja palkkasin perusasennosta + lyhyistä seuraamispätkistä. Tehtiin myös yksi liikkeestä istuminen. Käytiin myös hieman seuraamassa telineiden ympäristössä + palkkasin siellä perusasennoista. Itse noudot hyvin - telineissä ei mitään ongelmia. Tasamaa noudossa kokeilen ekan kerran uutta perusasentoon siirtymistä - ja hyvinhän se pelitti .

Sitten suunnattiin metsäreeneihin. Tallasin Veikalle ja Veetille jäljet - Hanna Huille. Jälkien vanhetessa reenattiin esineet. Esineet kaistaleen edessä, keskellä ja takana. Hui oli aika mukavan pätevä, tosin ekana se nosti keskiesineen, sitten etuesineen ja viimeisenä takaesineen - kuitenkin hyvät suorat pistot.

Hanna teki Huille ihan haastavan jäljen, millä mittaa ehkä vajaat AVO-luokan verran, 4 keppiä + terävä ja suoria kulmia. Janalla syvyyttä ehkä lähemmäs 50m - jälki lähti oikealle. Jälki vanheni n. 1.5h. Hui oli janalla tosi hyvä - eteni vauhdilla mutta kuitenkin ihan asiallisesti - reagoi hyvin jälkeen ja hetken tarkastelun jälkeen lähti OIKEAAN suuntaan jälkeä - jihaa! Vauhtia ja intoa oli ihan älyttömästi - huomaa että nyt kun kisakausi on päättynyt ja reenataan vähemmän - niin into ja tarkkuus ei ihan kulje käsi kädessä.. Kaksi ekaa keppiä + viimeinen nousi hyvin - kolmas jäi jonnekkin. Muuten jälki oli ihan mallikas suoritus, terävällä kulmalla herra hieman joutui työskentelemään enemmän ennen kuin hahmotti minne jälki jatkuu. Olin kuitenkin kokonaisuuteen tosi tyytyväinen - Huin asenne on niin mainio .

Tänään sunnuntaina ei olla taas reenattu niin mitään - pojat lähti tänään mummulaan pariksi päiväksi joten huomenna sitten reenit jatkuu..