Tänään taas reenattiin

Aloitettiin esineruudulla Mutalassa. Huilla 4 esinettä valmiina ruudussa. Hyviä suoria pistoja ja kaksi ekaa nousi tosi nopeasti. Molemmissa luovutuksissa petrattavaa, ts. sitä esinettä pitää ruveta mälväämään siinä metrin päässä ja vasta sitten tulla luovutukseen. Kun otin luovutuksessa palkan esiin, toi esineen hyvin perille asti. Sitä pitää nyt vaan alkaa vaatia eikä palkata hölmöilystä. Mun palkkaaminen vaan välillä vähän ontuu, mustavalkoisuutta siis kehiin..

Esineiden jälkeen tokoreeneihin. Tänään osallistuttiin ekaa kertaa Ylökkin valmennusryhmän reeneihin. Hui teki ensin kisanomaisesti ruudun ja tunnarin, mitkä molemmat onnistuivat ihan hyvin. Oli siellä pientä virhettä - ruutuun Hui meni vähän käsijarru päällä, kuitenkin oikeaan paikkaan ja hyvin maihin + tuli nätisti seuraamaan. Tunnarissa ei nostellut muita mutta hieman puri omaansa luovutukseen tullessa. Palkka vasta tunnarista. Sitten luoksetulo myös kokeenomaisesti. Ihan jees stopit, tosin maahanmenon pystyisi tekemään niin paljon paremmin, mutta kun ei vaan voi.. Ekan setin loppuun vielä seuraamista käskytyksellä, Hui oli ihan pätevä - ohjaaja vähän sekoili käskyjen noudatuksessa.

Toka setti aloitettiin ruudulla, missä palkka valmiina. Palkka oli piilossa ja vauhti ruutuun taas vähän käsijarru päällä. Menee siis reippaasti laukalla - mutta VOISI mennä lujempaakin. Sitten hyppy- ja metallinouto. Ne ihan siistit - paitsi että luovutukset molemmat vähän vinot vasemmalle. Argh, mistä tälläinen nyt on tullut - voiko ennakoida sivulle siirtymistä. Pitääpä puuttua näihinkin jatkossa.. Loppuun vielä vähän kauko jumppaa + yksi suora luoksetulo.

Kivat reenit, aika riensi niin että kello oli yht'äkkiä puoli kymmenen ja piti rientää hakemaan Valtsu kaverilta. Sorry reenikaverit kun poistuin paikalta pikapikaa..