Päivällä tein hieman tokoa pihassa koirilla. Huilla lähinnä maahanmenoja ja istumisia, alkuun myös noutoa. Ihan ok. Jäävissä lähinnä apujen häivyttämistä.

Iltasella ajelin kaupoille ja matkalla tein Huille pellolle jäljen. Jälki oli aika pitkä, siinä oli kulmia sekä neljä keppiä. Laitoin jäljelle nappulaa vaihtelevasti. Kauppareissun yhteyteen tein taas pienen kävelylenkin kylillä Huin kanssa, tarkoituksena bongailla pyöräilijöitä ja vieraita koiria. Pyöräilijät eivät aiheuta ongelmia mutta vieraille koirille pitää hieman pörhistellä. Mallioppimista..

Hui jäljesti ihan hyvin pitkän tauon jälkeen. Kolme ekaa keppiä nousi hyvin, mutta viimeinen harmillisesti jäi. Kulmatyöskentely ei ole ihan niin ideaalia mitä se oli viime kaudella mutta kuitenkin ihan ok ottaen huomioon kuukausien tauon. Ajattelin nyt tehdä jälkiä vaihtelevasti pellolle ja myös mittavasti vaikeuttaa metsäjälkiä - pidempiä ja ajallisesti vanhempia.

Iltasella kävin koko porukan kanssa metsälenkillä. Ihanaa lintujen lirkutusta kotikulmille asti missä sitten törmättiin naapurin lapukoihin. Lenkki päättyi siis jäätävissä tunnelmissa kun varsinkin Vaun piti rähjätä kuin mielipuoli - ääliö! Vaikka eipä syyttä Vau rähjännyt, onhan sen päälle mokoma lauma käynyt Otsan rypistys.