Vkolla taidettiin ehtiä kerran tokottamaan, mutta nyt vkonloppuna sentäs molempina päivinä. Molemmilla kerroilla Nokialla, Pian kera. Listaampa tähän liikkeittäin missä mennään ja mitä pitäisi muistaa liikekohtaisesti reenata..

Seuraaminen: aina vaan sieltä ja syvältä. Eilen Hui painoi ja oli liian edessä  - tänään parempi paikka ja suora asento. En tiedä onko kainalopaikka järkevä. Seuraamisessa pysähdykset koomaisia, hiiiidas istuminen. Tätä pitäisi petrata erityisesti.

Jäävät seuraamisen yhteydessä. En ole oikein tyytyväinen mihinkään niistä, voisi tehdä nopeammin ja tehokkaammin. En tiedä miten näitä pitäisi ottaa.

Ruutu: hetken merkkihukkaus on nyt toistaiseksi ohi ja Huisku on malttanut mennä ensin merkille ja sitten vasta ruutuun. Jos ruutu on oikealla, ruutuun menossa on tullut pieni banaani ja Hui on mennyt vasemmasta sisäsyrjästä sisään. Tätä korjattiin eilen. Tänään ruutu vasemmalle, se helpompi. Toisena ongelmana on ollut että Hui heittäytyy suoraan maahan, tätä korjattu myös.

Ohjattu. Eilen oikea ja vasen, varsinkin oikealta luovutus jää tosi vinoon. Pitäisi ja pitäisi reenata! Tänään oikean haku. Ei muka nähnyt tai muuten vaan sekoili, lähti oikealle kapulalle mutta päättikin vaihtaa keskimmäiseen. Pysähtyi hyvin toppaus käskyyn ja haki uudella käskyllä hyvin oikean. Tämä uusiksi vielä, se ok - palkka vauhdista.

Luoksetulo. Eilen ja tänään suorana, tänään myös toppaaminen missä pallo tuli yllätyksenä Huille. Tänään myös luoksetulon jätössä hyvä maahanmeno. Maahanmenoa pitäisi muistaa ottaa myös nyt ennen sunnuntain kisaa :)

Tunnari: eilen toi väärää palkkaamattomuuden päälle. Toistolla tietysti ok. Tänään tein heti alkuun tunnarin, sähläystä mutta toi oman. Pienen palkkaamattomuuden päälle toi oman nosteltuaan ensin ainakin kahta väärää. Alan olla aika epätoivoinen tämän kanssa?????!!!!!

Paikallaistumisen jätöt otettiin eilen ja tänään - ne molemmat hyvin.

Eipä me kai muuta sitten reenattukaan. Jokaisessa liikkeessä on paljon petrattavaa, mutta erityinen kompastuskivi on edelleen tunnari. Sangen ärsyttävä liike.