Perjantaiaamuna taas sisätokotteluja Huilla aamupäivällä. Kapulannostot oli tosi mallikkaat ja luovutusasento tiivis. Toivon että tällä sisäreenillä saan Huille itsevarmuutta kapulan kanssa myös eteisen maton ulkopuolelle.. Otettiin myös perusasentojumppaa sekä seisomisia, mukavasti myös nämä. Lyhyt paikallaolo loppuun liikkeenomaisesti, hyvin.

Iltasella ajelin Mutalaan kera lapsilauman ja Huin. Siellä reenitreffit Hannan ja poikien sekä Tainan & Ipan kanssa. Otettiin reenit kahdessa sessiossa.

Hui aloitti virittelyleikeillä, jonka jälkeen noutoa. Ensin vauhtinouto, missä päästin Huin vierivän kapulan perään ja heti nostosta vapautus ja palkka - tosin kantoi kapulan lelulle asti, mutta tuli kuitenkin hyvällä vauhdilla. Toinen nouto ns. perusnouto missä luovutus eteen, vauhti olisi voinut olla triljoona kertaa nopeampi, tuli kuitenkin suht reippaalla laukalla - joten kai oltava toistaiseksi tyytyväinen Kieli ulkona. Noutoreenin loppuun vielä yksi vauhtinouto, mikä ok. Oheen kuva Huiskusta odottamassa vapautusta lentävän kapulan perään Hymy

Sitten jatkettiin seuraamisella ja voi plääh Huuto. Palkkasin ensin perusasennosta ja sen jälkeen hieman pidempiä pätkiä. Ensimmäiset pätkät taas ihan hyvin, jonka jälkeen pää laski. Väännettiin ja käännettiin ja oli tosi hankalaa koska jo perusasennossa Hui käsittömästi pyrki "kyttäämään" mua niin että sen pää roikkui pitkällä edessä. En käsitä että mistä se hakee kontaktia? Korjasin namilla perusasentoa ja pään paikkaa, missä saatiin palkattuakin. Vaihdoin palkan kuitekin naruleluun koska siten sen vire niin paljon parempi. Lelulla hetsaamalla ja sillä apuja antaen saatiin hyvää pätkää aikaiseksi.

Oheen kuva siitä miten se herran pää EI pitäisi olla edes hetkittäin kuten nyt.. Alempana kuva tahtotilasta Silmänisku.

EI SIIS NÄIN!

..VAAN NÄIN!

Toinen sessio keskittyi pitkälti myös seuraamiseen. Tehtiin edelleen lelulla palkaten, missä nyt niin että hetsaten perusasentoon ja nopeasti liikkeelle, palkkaus reeniliivin takataskusta taaksepäin ja ylös.. Aika säätämistä. Näin kuitenkin saatiin hyviä pätkiä, pään asento loistava ja paikka muutenkin hyvä. Tässä reenissä riskinä tietysti se että viretila karkaa käsistä ja tulee toiset ongelmat kuten edistäminen - mutta yritetään. Jotenkin tuntuu että pään heijaaminen liittyy Huin viretilaan. Mitä kovemmilla kierroksilla se on sitä paremmin sen oikea asento pysyy..

Reenien loppuun tehtiin vielä seisomisia sekä perusasentojumppaa, nämä ihan ok. Toisessa sessiossa otettiin myös ampumiset, ei reagointia siihen.

Ohessa kuvia taitavista Ipasta & Veikasta emäntineen Hymy

Veikka perusasentoreenissä.

Taitava Veikka seuraa.

Ipa hienosti perusasennossa.

Taitava Ipa seuraa.

Kiitos Tainalle ja Hannalle avusta ja seurasta. Oli vähän kökkö fiilis itsellä kun tuo seuraaminen tuskastuttaa, kiitos siis eritoten tsempityksestä Silmänisku