Eilen torstaina reenattiin Pian kanssa hallilla. Voi kooma! Huisku oli ihan superhoopo, eikä se meinannut suostua ollenkaan ymmärtämään että moisella käytöksellä joutuu vain triplaten tekemään töitä - viisas pääsee vähemmällä, niin se vaan menee!

Reenien alkuun tehtiin parit rullanpidot, ne ok. Pitäisi nyt vaan ahkerasti reenata tuota!

Itse reeni aloitettiin ohjatulla, tarkoituksella hakea oikea. Hyvä merkki ja täysin mitään kuuntelematta saati katsomatta Hui lähti käskystäni hakemaan vasempaa.. Pyysin takaisin, ja nyt ok. Pitäisi kuunnella! Sitten tehtiin kisanomaisesti ruutu - joka loppuosaa lukuunottamatta hyvin - sivulle Hui tuli väärälle puolelle. Tämä oli meidän ns. vaikeampi puoli, joten siihenkään ei auttane muu kuin reeni. Sitten seuraamista Pian käskyttämänä. Alussa Hui painoi ja edisti mutta loppua kohden homma parani! Tästäkin vain suullinen palkka. Sitten tunnari. Voi sähläys! Tämä liike on nyt sitten hajonnut palasiin taas täysin. Hui ei ensin meinannut pystyä menemään kapuloille ollenkaan kun Tupla mammitteli muutamien metrien päässä. Hui meni merkille ja tutkaili sitä kovinkin viisaan näköisenä - ihan josko se kapula olisi sinne mennyt! Grr! Lopulta pyysin pois ja tehtiin alusta ja nyt ok meno kapuloille (ai niin tuolla ekalla kerralla Hui meni myös maihin kun Pia komensi Tuplaa mammittelemaan) ja pysyi myös istumassa vaikka Pia komensikin mammimaan tms kapuloita viedessään. Hui klähmi varmaan kaikkia mahdollisia kapuloita ja taisi jopa tuoda väärän - tässä oli niin paljon sählinkiä että en edes enää muista! Kolmannella toistolla taidettiin saada oma kapula ekalla kerralla ylös - mutta tässäkin oli klähmimistä..

Toka setti aloitettiin idarilla. Se muuten ihan siisti suoritus mutta seisomisen (vika liike) teki taas istumiseksi. Tämäkin on kyllä harmittava virhe, Hui taatusti osaa jos liikkeet ja käskyt mutta siitä huolimatta arpoo asentoja. No, ei muuta kuin toistoja ja onnistumisia! Idarin jälkeen taas tunnari. Samoilla keinoin kuin ekassa setissä. Olikohan se niin että tässä toi heti ekana oman..?

Kolmas setti aloitettiin luoksetulolla. Ei lähtenyt ekalla käskyllä kun piti koomailla korvat luimussa. Todella ärsyttävää! Kävin sitten nätisti kertomassa että tälläinen ei käy ja otettiin uudestaan. Sitten jouduttiin hieman neuvottelemaan miten sinne maahan mennään reippaasti. Itse luoksetulo oli hiiiiidas, en ottanut pysähtymistä ollenkaan. Toisto toiseen suuntaan ja siihen pysähtyminen mikä oli ihan siedettävä. Luoksetulon jälkeen ohjatun kapulan palautuksia vinosta. Näitäkin pitää reenata, vaikkakin on tässä onneksi pientä edistymistä siihen mitä se oli kuin aikanaan aloiteltiin. Sitten taidettiin ottaa taas tunnari. Tehtiin se niin että Tupla hääri taustalla ja Hui ei meinannut pystyä tekemään mitään. Se oli jo kapuloilla kun Pia antoi jonkun käskyn Tuplalle ja Hui koomaantui täysin. Usealla käskytyksellä sain sen tekemään töitä jotenkuten ja toi se sieltä lopulta oman. Tehtiin vielä kolme toistoa niin että heitin oman muiden sekaan ja lähetin Huin vauhdista kapuloille. Teki joka kerralla paremmin ja rennommin - näistä vauhtipalkka pallolle. Reenien loppuun vielä kaukoja. Pia kierteli ympärillä ja sekös sitten taas pisti Huin pasmat sekaisin. Ei meinannut pystyä tekemään mitään kun piti kuulostella Piaa ja kurkkia Pian perään.. Saatiin kuitenkin onnistumisia niin että pääsin vapauttamaan ja palkkaamaan.

Huuuh, olipas tämä reenikeikka. Hui näytti taas kyllä miten koomaillaan, ihan flashbackkia pukkas vanhoista ajoista ja kaikki se paha fiilis nousi pintaan. Mutta kuten todettiinkin - nyt ainakin tiedetään miten asiaan pitää suhtautua - säälipisteitä kun ei ole jaossa niin Huilla ei ole mitään muuta vaihtoehtoa kuin suorittaa tehtävät niinkuin pyydetään. Ohjelmistossa on jatkossa paaaaaljon erinäistä häiriköintiä, potilaan omasta pyynnöstä .

Iltasella lenkkeiltiin vielä 6km lenksu, tekipä se hyvää!