Torstaina ei paljon juuri muuta tehty kuin lenkkeilty. Hui sai huidella Hymy vapaana, ja oli sillä hauskaa!

Perjantaina otin pihassa aamusella pienet tokot. Ensin kapulannostoja ja yksi kokonainen nouto, nämä kaikki hyvin! Vauhtia oli tosi mukavasti. Sitten otettiin omenapuun kierrolla luoksetulon loppuasentoja, vauhtia oli ja hampaita! Tuli aika lujaa loppuun asti ja iski hampaansa leluun osuen samalla mun sormiin Yllättynyt. Hyvä vauhti ja asenne! Loppuun otettiin vielä istumista, ei tuntunut niin toimivilta mitä sisätiloissa, argh mikä liike!

Reenien päälle kävin lenkillä koko porukan kanssa. Hui sai taas ainoana juosta vapaana, edelleen hurjasti nauttien vauhdin hurmasta Cool.

Iltasella treffasin Tainan Lielahdessa. Oltiin parkkihallissa. Hui otti yhden session, missä aloitettiin seuraamisella. Seuraaminen oli hyvää! Ekalla pätkällä tosin piti hieman kytätä maassa olevia roskia, kontaktin menettämisestä hieman huomautusta ja jatkettiin. Vasemmalle käännökset tosi hyvin, oikea tuottivat vaikeuksia lähinnä minulle, uskomatonta.. Olin tosi tyytyväinen seuraamiseen, hyvä pieni mies!

Sitten jatkettiin istumisilla. Ei tuntunut sen paremmalta kuin aamullakaan, otin aika paljon avuilla. Ei muuta kuin jatketaan ahkeraa reeniä, sisällä ja ulkona.. Istumisten jälkeen muutamat luoksetulon loppuasennot, missä ei moittimista. Otin myös yhden lyhyen maassa paikallaolon, tämä hyvin.

Loppuun vielä noutoa, ensin kapulannostoja ja tuonteja läheltä. Hieman sipsuttelua, mikä mitä ilmeisemmin johtui uudesta "pohjasta", Ipakin selkeästi liikkui varovaisemmin suht liukkaalla parkkihallin pohjalla. Otin yhden kokonaisen noudon, missä vauhti oli paljon parempi kuin nostoissa. Hyvät reenit kaikkinensa Hymy

Vau otti myös hieman hassuttelua, otin ensin yhden noudon. Sitten hieman seuraamista sekä jäävät + luoksetulot.

Oli hyvä käydä parkkihallissa, ja pitää käydä jatkossakin. Hui ei huomioinut juuri lainkaan ympäristöä, maassa oli mm. pala syötyä hampurilaista eikä se edes nuuskaissut sinne suuntaan vaan keskittyi tosi hyvin tekemiseen.