Lauantai-illalla tehtiin vielä Huin kanssa makkararuutu, mikä meni mielestäni taasen ihan hyvin. Hui söi ahnaasti makkaran paloja ja pysyi hyvin ruudun sisällä, välillä rajoja tarkastellen. Iltasella tehtiin myös kaikkien koirien kanssa pienen pieni lenkki kotimetsässä. Lähinnä lenkki oli sitä että itse seisoskelin auringonpaisteessa, Osku pyydysti myyriä ja Vau juoksutti Huita.. ;)

Sunnuntaiaamu oli luxusta, sillä kaikki huushollin tenavat antoivat nukkua jopa puoli kahdeksaan asti :) Aamu alkoi reippailulla postilaatikolle. Aamupalan jälkeen oli tarkoitus lähteä puutarhamyymälään Lielahteen, ja pakkasin autoon pojat ja Huin. Myymälät olivat kuitenkin kiinni ja päädyttiinkin sitten ex tempore visiitille Jutan tallille, missä oli meneillään kouluratsastuskisat. Itse hevoset eivät huimanneet Huita, hieman kuulutuksia se kuitenkin säikkyi. Kaikenkaikkiaan kuitenkin ihan hyvä visiitti.

Päivällä saatiin vieraita Lempäälästä, sillä Marika, Ville, Elsa ja Heta tulivat vierailulle. Käytiin Marikan ja vanhempien koirien kanssa metsälenkillä ja koirat saivat juosta vapaana. Jopa Osku pysyi tällä kertaa menossa mukana ;) Lenkin jälkeen Heta pääsi sisälle Huin kanssa ja meno olikin aikamoista.. En tiennytkään että jo 8vkon ikäinen uros on niin _uros_ että yrittää astua gööttinarttua ;O Aika koomisen näköistä touhua, ei voi muuta sanoa.