Torstai oli aika vaisu päivä kun oma olotila oli aika kehno - niin eipä sitten suuremmista aktiviteeteista päässeet nauttimaan koiratkaan. Tosin Vau oli onnekas ja pääsi Caritan ja Wyffen mukana agilitaamaan. Kivaa oli ollut :)

Huilla otin yhden session tottista sisällä, tälläkertaa keskittyen luoksetulon loppuasentoon sekä istumisharjoituksiin. Tänään aamulla otin sisällä myös tottista, aloittaen kapulaleikillä. Hui leikkii kyllä tosi raivoissaan kapulan kanssa, se tyrkyttää sitä mulle - sitten revitellään ja annan sen voittaa kapulan, jonka se hetimiten tyrkyttää mulle takaisin. Leikki loppuu nätisti kun sanon sopivalla hetkellä kiitos ja Hui saa palkaksi luovutetusta kapulasta namin. Tämän harjoituksen ideana on siis nostaa Huin motivaatiota / halukkuutta kapuloita kohtaan, vauhtinoutoleikissähän se ei vaivaudu kantamaan kapulaa kuin metrin, tärkeämpää sille on tällä hetkellä juosta sata lasissa takaisin mun luo ja käydä rättiin kiinni.

Kapulaleikin jälkeen jatkettiin luoksetulon loppuasennon reenaamisella, Hui ei vielä osaa itsenäisesti tulla loppuun asti vaan saan auttaa sen namilla oikeaan paikkaan. Tulee kuitenkin lähelle, joten tämä ok. Sitten otettiin vielä hieman perusasentoa ja imutusta namilla, mitkä myös ok. Sitten siirryttiin ulos, missä otin esineruutureeniä. Sidoin Huin puuhun kiinni ja hieman leikin esineiden kanssa. Sitten vein esineen Huin nähden metsään, n.15 metrin päähän  - vähän yrittäen jättää sen niin että se ei ihan tarkkaan olisi nähnyt mihin esineen tiputin. Palasin sen luo ja lähetin - Hui syöksyi metsään, teki hyvin töitä ja selkeästi bongasi esineen nenällään. Löytäessään se nappasi esineen suuhunsa ja syöksyi sata lasissa mun luokse leikkimään esineellä. Leikin tovin, jonka jälkeen vaihto namiin. Tähän täytyy varmaan pian tehdä muutos, vaihto esim omaan leluun, sillä taisteluleikki on Huille mieluisempi - ja luulen että se mieluummin taistelee esineen kanssa yksinään kuin vaihtaa sitä namiin.. Joten ensi kerralla ehkä jo. Toistin harjoituksen kolmella erilaisella esineellä, vieden esineet eri paikkoihin ja erilaisille etäisyyksille. Hienosti meni kaiken kaikkineen, nyt pitää vaan osata edetä hitaasti ja tekemättä mitään vastaavia lukkokuvioita mitä Vaulle aikanaan - apua :O