Perjantai iltapäivällä treffattiin Lauran, Eemelin sekä koiruuksien kera. Oltiin jossakin Pirkkalan Toiviossa, mukavalla kentsulla missä oli hieman pakkasessa kohmettunutta lunta. Päätin tehdä Huilla kaksi sessiota, koska olin aika pitkälti varma että saisin meidän ongelman esiin toisen session alkuun. Ja niinhän siinä sitten kävikin.

Ekassa sessiossa aloitettiin seuraamisella, mikä oli Lauran mielestä hyvää - ja se tuntuikin siltä - Hui oli hyvässä vireessä ja teki innokkaana hommia. Seuraamisen lisäksi tehtiin yksi vauhtiluoksetulo, hieman maahanmenoja sekä kosketuskeppiin tökkimistä. Nämä kaikki ihan ok. Toinen sessio aloitettiin virittelyillä ja ilman ns. siirtymää lähdin seurauttamaan - tässä Hui oli ihan ok ja palkkasin lelulla. Tein sitten kokeenomaisesti niin että virittelin, otin perusasennon ja siitä "yhdessä" käskyllä siirryttiin kokeenomaisesti suorituksen alkuun, missä tovi odotettiin perusasennossa. Tässä Hui sitten ei kyennyt virettään pitämään vaan seuraaminen lähti huonosti ja tuntui huonolta - ja oli huonoa.. Lopetin sitten vaan toteamalla että höpönlöpöt. Temputin sitä hieman antamalla mitään sen kummallisempaa kuin suullista palkkaa, mistä palattiin perusasentoon - ja jälleen hetken odottelun jälkeen lähdettiin seuraamiseen. Nyt ihan eri asenteella, mistä palkkaus heti muutaman askeleen jälkeen. Tehtiin tätä harjoitusta kolme kertaa. Ideana olisi saada hieman pitkäkestoisuutta tuohon vireeseen.

Tällä tyylillä pitänee nyt jatkaa ja katsoa mihin se vie. Tuntuu jotenkin hassulta että Huisku tuntuu olevan koko pentueen ainoin viilipytty ja mitä olen ymmärtänyt niin muilla keittää välillä vähän yli mutta ei tällä tosikolla.. Mitenköhän sen olen aiheuttanut?

Viikonloppu on hurahtanut muuten anoppilan suunnalla. Tänään olisi vielä agireenit, mutta katsotaan lähdenkö sinne kun on vähän vaivoja masun kanssa. Tietää siis lepoa koirienkin kannalta katsottuna.