Aamu alkoi tänään onneksi hieman vähemmän flunssaisissa merkeissä. Aamupäivällä touhusin hieman koirien kanssa - Huin kanssa hieman leikkimistä ja perusjuttuja sekä käytin ne kaikki "kimppalenkillä" lähimetsässä, annoin Vaun ja Huin hieman riekkua - jotta sain suurimpia virtoja pienestä miehestä pois ennen kuin jätin sen n.5 tunniksi yksin käydessäni asioilla kaupungissa. En siis kuitenkaan raijannut sitä mukaan, sillä aikataulu oli sen verran tiukka - enkä ylipäätään tykkää jättää koiria autoon parkkihallissa.

Työpäivän päätteeksi lähdimme koko porukka S-Markettiin ruokaostoksille ja kauppareissun jälkeen otin Oskun Huin seuraksi kävelemään parkkipaikalle sekä lähikävelyteille. Käveltiin edestakaisin ja ihmeteltiin Ylöjärven suurta ruuhka-aikaa. Hui oli suhteellisen reipas, kyllä liikenne sitä vielä kovasti jännittää - eikä se ole ihme kun täällä metsän keskellä asuu ;)

Ulkona ei paljon tehnyt mieli tottistella järkyttävän kylmän tuulen takia, joten otettiin Huin kanssa vielä sisällä hieman puuhasteluja. Perusasennot on jo suhteellisen mukavat, toki se vaatii vielä isoa apua kädellä näyttämällä enkä ole vielä mitään käskyjä liikkeeseen lisännyt. Seuraamisessa olen nyt ottanut lelulla yhden - kaksi askelta, mutta en suoraan sanottuna tiedä teenkö oikein. Ts. "hetsaan" Huita hieman lelulla ja kun se ottaa kontaktin, otan askeleen tai toisen ja palkkaan heti lelulla kun se seuraa innolla mukana. Kommentteja? Hui ei siis ole mitenkään kiinni minussa, vaan suhteellisen kaukana, kylläkin sentään vasemmalla puolella ;)) APUA :D Tänään otettiin uusien asioiden opetteluun myös eteenmeno, ts.vieritin pallon lattialla Huista eteenpäin ja päästin sen sen perään samalla sanoen "eteen". Mukavan yksinkertaista jopa minulle ;)

Hui on selkeästi enemmän ruvennut pitämään kontaktia minuun - mikä helpotus ;) Sisällä se on jo tosi kuuliainen, ja kun huudan sitä nimellä se jopa jättää aarteenmetsästyksen poikien huoneessa ja säntää kieli lipoen luokseni. Ahne pikku possu! Ulkona asia ei ole sitten ihan niin simppeli vielä, mutta iltapissatukset ollaan saatu hoitumaan ilman harmaita hiuksia - ja sehän on kai pääasia tässä vaiheessa.