Tiistai-iltana treffasin vielä Hannan ja pojat Ylöjärvellä. Aikamme kun reenikenttää lumisateessa etsimme päädyimme erään päiväkodin parkkipaikalle. Hui otti suhteellisen pitkän (mutta kevyen) reenin kun oli niin paljon pähkimistä.

Aloitettiin namiseuraamisella. Ensin seuraamista imutuksella, missä haettiin mun kädelle oikeaa korkeutta. Saatiin ihan onnistuneita pätkiä. Sitten tehtiin muutamat perusasennot palkkauksella jonka jälkeen seuraamista namilla Hannan naksutellessa hyvistä pätkistä. Tehtiin ensin pari lyhyttä pätkää mistä nopsat palkat - ja muutama pidempi pätkä - yllättävän hyvin meni. Nyt pitäisi saada videokuvaa reeneistä että itsekin näkisi miltä se touhu näyttää.

Sitten jatkettiin _kapulareenillä_. Jätin barbikapulan kotiin ja päätin koettaa Hannan "isojen poikien" kapulalla. Pelkässä pitoreenissä Hui suorastaan henki epäinnostumista ja ällötystä kapulaa kohtaan. Ihmekös tuo kun itsekin jo lähes inhoan koko kapulaa. Noh, Hanna ehdotteli jos jonkinlaisia vaihtoehtoja mitä sitten kokeiltiinkin - ja löytyihän se sopivan tuntuinen ratkaisu sieltä. Ideana nyt se että annan Huille kapulan, annan käskyn "tuo" samalla peruuttaen nopeasti ja heti kun se tuo niin "jes" ja palkka. Avainajatuksena että mun luo kannattaa tulla nopeasti kapulan kanssa ja tarjota sitä mulle - jolloin heti saa palkan. Enemmän siis iloisuutta eikä kaavoihin kangistunutta touhua. Eli luovutusasennon ei tarvitse tässä vaiheessa olla sataprosenttisen suora (ei kuitenkaan aivan superhuonokaan) tai luovutuksen muutenkaan sataprosenttisen täydellinen - ideana on nyt lähteä "sieltäpäin" kohti ainakin lähes täydellistä suoritusta Silmänisku. Ideana myös se että Hui ei liiemmin kerkeisi säätämään kapulan kanssa mua vasten tullessaan luovutusasentoon, varsinkin kun se tuntuu ottavan siitä hieman painetta. Hui selkeästi vapautui tästä reenistä ja saatiin loppuun mukavasti onnistuneita suorituksia.

Lopuksi otettiin myös maahanmenoja, missä nyt sitten vaihdoin sen käskyn. Maahanmenot oli ihan ok, siihen myös hyvä pointti palkkauksen suhteen - eli jos otan maahanmenoja Huin ollessa "seuraamassa", niin lonkka-asentoa ei ilmennyt kun palkkasin joko suoraan eteen tai sen yli vasemmalle.

Yksi hyvä juttu tuli puheeksi myös kisaamista silmällä pitäen - liittyen virittelyihin ja koiran nostatukseen. Kertomalla koiralle reenien alussa että "kohta mennään" tms. se oppii nostamaan virettään kuullessaan tämän saman kisatilanteessa ennen omaa suoritustaan. Noh, kisaamiseen on aikaa vielä pitkä tovi (tosin tuntuu täysin epätodelliselta nyt), mutta eiköhän nämä kaikki pikku palaset ja niiden loksahtelut johda siihen jossakin vaiheessa - ainakin toivon mukaan Cool