Tänäänkin oltiin ahkeria, pienet tokot Pian ja tenavien kera. Omat tenavat oli kyllä hieman haasteellisia, voi sitä tappelun määrää :P Kiitos Pia kärsivällisyydestäsi!

Hui ei juuri muuta tehnyt kuin ruutua ja tunnarin. Ekassa setissä pelkkää ruutua. Se on nyt kyllä ihan hakusessa. Todettiin että siihen on nyt otettava selvät sävelet. Jos Hui huiteli yli kävin sen hakemassa oikeaan paikkaan (nätisti) ja kerroin että tässä on ruutu. Tämä selkeästi hieman auttoi ja se soi jopa ajatuksen itsekin ruudun paikkaa jatkossa etsiesssään. Tokassa setissä eri ruutua, mihin kaksi ok suoritusta. Toka setti tosin aloitettiin tunnarilla, missä jälleen hienot klähmimiset ja lopuksi toi suht nätisti - ravilla tosin - omansa luovutukseen.

Nyt me lähdetään lomalle, tai siis huomenna lähdemme lomalle. Suuntaamme ensin Leppävirralle ja sieltä Kolille. Olisipa ihan lenkkeillä Kolin poluilla mutta luulen että tämän revohkan kera saamme tyytyä maisemien ihailuun. Hui lähtee mukaan, Osku jää pitämään majaa anopin kanssa. Taidan pakata autoon mukaan ruututörpöt sekä tunnarikapulat, jos sitten niitä hieman opiskeltaisiin lomailun ohessa. Ajatuksena on kuitenkin ottaa lomailun kannalta ja reissun jälkeen sitten jatkaa taas reenaamista kohti SM:iä, NOM:ja sekä tokon piirinmestaruuksia.