Perjantaina treffattiin Pian kanssa Nokian majalla. Pialla oli ylisulkku Tupla-pentu tietysti myös mukana, sitä taidettiin ihastella aika hyvä tovi. Pojatkin kysyivät kotimatkalla että koska me otetaan pentu Pusu.

Otettiin tottikset niin että ilmoittautumisen jälkeen Hui ensin paikallamakuuseen. Ampuminen, ei reagointia - paikallamakuu muutenkin ihan ok. Kyllähän sen pää siellä kääntyilee ja seuraa suorittavaa koiraa, mutta pysyy paikallaan eikä kääntyile kentän suuntasesti - ainakaan vielä.

Liikkeet aloitettiin seuraamisella, ampumiseen ei reagointia. Muutenkin tuntui ihan mukavalta, tehtiin muutamia eri mittaisi pätkiä temmon vaihteluilla ja vasemmalle käännöksillä. Yksi liikkeestä istuminen ok. Myös yksi liikkestä maahanmeno ja luoksetulo - myös hyvin. Tasamaa noutoa ei otettu, mutta telineet kyllä - nekin ihan hyvin, ei epäröintejä! Sangen onnistuneet reenit siis!

Vau sai hieman kikkailla Viskin ollessa häiriössä. Sitä tuttua säätöä, hiipparointia jäävissä, kapulan puremista ja seuraamisen edistämistä Cool.

Iltasella oli tarkoitus reenata vielä Hannan ja lasten kanssa, mutta koska keli oli niin karsea niin lähinnä lasten takia jätettiin väliin ja siirrettiin huomisaamulle. Reenien sijaan lenkkeilin kauppareissusta S-Marketilta kotiin, suurimman osan juoksin - mutta en ihan kaikkea, oli raskasta..