Maanantaina reenattiin Pian (ja tenavien) kanssa tottista Mutalassa. Huiskulla aloitettiin seuraamisella, kuinkas muuten. Se oli muistaakseni ihan hyvää, kontakti jos tippuu hiukankin siitä pitää nyt muistaa tiukasti heti huomauttaa. Juoksussa Hui myös helposti laskee asentoaan, sillekin olisi hyvä kai tehdä jotain? Seuraamisen lisäksi otettiin jääviä. Istumista niin että peruuttelin Huin edessä - ei mitään supernopeita istumisia näin. Tempun kautta tekemällä (ympäri -> sit) toimii ihan eri asenteella.. Maahanmenoja, missä ensin istumisesta ja sen jälkeen liikkeestä. Toimii paremmin kun otin liikkeestä.. Seisomista ei otettukaan. Jäävien jälkeen vielä telineet. Ne hienosti!

Tiistaina aloitettiin agilityn alkeet Pro Caniksella. Harjoiteltiin keppejä kujametodilla sekä näytettiin kuinka hienosti osataan tehdä kosketusalustaa - eli ei juuri mitenkään. Sen opiskelua nyt kotitehtävänä.

Agilityn jälkeen vielä jälkimetsään, Pia oli tallannut Huille hienon ja haastavan jäljen - kahdella kepillä. Eka keppi oli melkein heti janan jälkeen ja vikalle kepille Hui saikin jäljestää sitten ainakin 15minsaa. Hieman sen usko alkoi lopussa ehkä loppua (tutki mm.linnunpönttöä puun alaoksilla), mutta malttoipa tosi hienosti ilmaista kepin! Kaiken kaikkiaan Hui jäljesti tosi hyvällä motivaatiolla. Kiitos Pia hyvästä jäljestä taas kerran!