Tänään treffattiin aamupäivällä Hannan, tyttöjen ja poikien kanssa Pinsiön koululla. Hui teki kaksi pientä reenisessiota. Ekassa ilmoittautumiseen pienen odottelun jälkeen Veetin parina. Hui oli hyvän tuntuinen, kontakti hyvä. Palkatta siirtyminen seuraamissuoran alkuun ja siinä jälleen hyvä tovi odottelua Veetin siirtyessä paikallaoloon. Hui oli hyvässä kontaktissa oikeastaan koko ajan. Seurautin pitkän suoran verran, ei nyt ihan 50 askelta - tuntui hyvältä, hieman painoi ja ehkä edistikin mutta vire oli jees ! Tästä palkaksi hyvä tovi kahdella lelulla leikkiä.

Toinen ilmoittautuminen tauon jälkeen Veikan parina, missä taas alussa hetki odottelua ja kentälle tultiin kisanomaisesti. Palkkaus kun hyvä tovi istuttu ilmoittautumispisteessä. Tämä reeni meni tosi hyvin ja tuntuu että nyt jo on tuottanut tulosta. Pitää jatkaa vaan systemaattisesti eteenpäin, kisanomaisia tilanteita luoden ja vaihtelevasti palkaten.

Tottisteluiden jälkeen korkattiin esineruutureenit. Tallattiin täyspitkä mutta ei ihan täysin leveä kaistale. Huilla ensin virittelyt esineen nostolla, jonka jälkeen Hui näki kun Hanna ja Venla veivät kolme esinettä ruutuun. Hui oli tosi pätevä, kolme esinettä ja kolme pistoa - ei nyt tosin ihan piikkisuoria pistoja, mutta verrattaen hyvin homma toimi pitkän tauon jäljiltä. Tulimpas tositosi iloiseksi tästä reenistä! Ihanaa kun maastokausi taas pikkuhiljaa alkaa, tosin tässä nyt pukkaa pientä pakollista taukoa, mutta eiköhän siitä sitten taas reenikentille ja -metsiin päästä . Kiitos Hannalla ja tytsille seurasta ja reeniavusta!