Tiistaina Huisku kävi Laioksen käsittelyssä. Visiitti oli suhteellisen lyhyt, sillä Hui oli tosi hyvässä kunnossa. Vain hieman jumitusta rintarangassa - lantio oli täysin suora ja liikkuvuudet hyvät. Hieno juttu - seuraavan kerran sitten huhtikuussa.

Torstaina treenattiin Pian kanssa SDP:llä. Hui teki kaksi settiä, reenisuunnitelma kopioitiin kätevästi Tuplalta ja Pialta . Aloitettiin ohjatulla - oikean haku. Otettiin kisanomaisesti. Merkille meno suht ok, lähti hyvin oikealle - mutta piti käydä ohjatun takana olevassa ruudussa hämmästelemässä tovi, mistä jatkoi matkaa oikealle kapulalle. Palkka vauhdista. Sitten ruutua. Hui jäi ohjatun myötä ihan kiinni ruutuun ja yritti sännätä suoraan ruutuun "merkille" käskytyksellä. Pyysin takaisin, ja olisikohan tehnyt vielä toisenkin kerran tämän saman virheen. Kolmannella kerralla löytyi merkki mistä palkka. Uusinnalla sitten ruutuun asti, palkkasin seisomisesta. Erikseen vielä loppuosaa, mikä ok. Sitten luoksetulo, jätöt nyt hyvin - tippui säpäkästi alas. Eka suorana, piti vilkaista Piaa kaksi kertaa matkalla. Toisella kerralla mietti pitkään ennen kuin lähti luokse, otin tähän kuitenkin toppauksen, mistä palkaksi Pialta pallo. Kolmas niin että vapautin leluun kun kävelin Huista poispäin.. Ja vielä neljäs suorana, mistä palkkaus vauhdista. Huilla pitäisi niin muistaa kaikenpuolinen yllätyksellisyys, se jää niin kiinni liikkeisiin ja koomaantuu ihan yht'äkkiä ilman mitään järjellä selitettävää syytä.. Ekan setin loppuun vielä tunnari. Oma sieltä tuli kauhean säädön jälkeen, yhtä taisi hieman koskettaa ja kun lopulta osui oman kohdalle niin reagoi siihen ihan hyvin.

Toka setti aloitettiin idarilla. Hui ei enää tiennyt mitä "sit" tarkoittaa. Miljoona toistoa, koomaantumista ja plääh. Lopulta osasi jotenkuten istua. Seisominen suht ok ja maahanmenokin kait.. Tämän jälkeen jatkettiin seuraamisella, missä Pia häiriökäskytti. Hui ei mennyt nyt halpaan ja seuraaminen tuntui ihan mukavaltakin. Seuraamisen jälkeen kaukoja, missä myös jumitusta ja istumaan nousu hukassa. Toistojen kautta se sieltä löytyi mutta voi kamala kun oli koomailua. Tokan setin loppuun vielä metallihyppy mikä hyvin, noudot on Huin juttu.

Oltiin niin tehokkaita että loppuun vielä höntsäiltiin tovi. Hui otti istumista, kaukoja ja ruutua - pelittivät paremmin. Huoh, kun sen jonain päivänä ymmärtäisi miksi tuo koira koomaantuu ja vielä sen että mitä sitten pitäisi tehdä.. Tosin edelleen jatketaan Christan viitoittamalla linjalla - armoa saati apuja ei nyt valitettavasti ole jaossa.

Iso kiitos taas Pialle avusta ja tsemppaamisesta, kyllä tässä olisi jo omat hanskat tippuneet jos oma reeniporukka ei jaksaisi kannustaa eteenpäin