Eilen taas reenattiin, tällä kertaa Meirän hallilla - ja siis Pian & Tuplan kera :)

Hyvät reenit olikin, ehdittiin vaikka mitä ja pojat oli päteviä - joten mikäs sen mukavempaa!

Hui aloitti seuraamisella. Jostain syystä se nyt on heittäytynyt aika ajoin koomailun puolelle ja sekin saatiin taas esiin sopivasti seuraamisreeniin. Koomailu seuraamisessa näkyy ehkä vähän matalampana asentona ja hitaina - tahmeina käännöksinä. Kontaktin ja paikanhan Hui pitää hyvin. Pohdittiin hetki käännöksiä ja aika nopeasti tultiin siihen tulokseen että mitään helpotuksia (lisäkäskyjä tai suhinoita) ei ole jaossa, vaan tahmeasta käännöksestä tulee selkeä huomautus ja jos petraa uusinnalla niin tästä hyvä palkka. Ja petrashan Hui! Hienoa! Tämän koomailun kanssa saa kyllä itse pitää kielen keskellä suuta että ei sorru helpottamaan tai jotenkin muuten mene Huin mukaan siinä leikissä.

Seuraamisen jälkeen jatkettiin muistaakseni ruudulla. Hieno merkki mistä palkka. Ruutuun varasti (!!), otin myös loppuosan mikä ok. Tehtiin myös hetsausleikki merkin ja ruudun välillä - tästä Huisku tykkää tosi paljon! Ekassa setissä myös tunnari. Pian laittaessa kapuloita ja höpötellessä "käy siihen" tai "mammimaan" käskyjä Hui meni kerran lankaan. Itse tunnari oli vähän parempi, ei nostellut nyt vääriä ja toi oman hyvin luovutukseen.

Tokassa setissä otettiin idari, metallinouto ja kaukoja. Ohjatun merkille taas "volttauksen" kautta, tämä toimii kyllä tosi hyvin. Nyt pitäisi vaan muistaa tehdä välillä myös ilman sitä. Vasemman haku, tosi hyvin - otin loppuun saakka. Metallinoutokin taisi olla ihan jees? Idarissa sei-maa-is. Kaikki asennot oikein, maahanmeno tyypillisesti hidas hissuttelu, tämä ärsyttää mua aina vaan. Tätä pitäisi nyt muistaa reenata avuin tai pienellä "pakotteella" aika ajoin ja yrittää kristallisoida Huille mitä siltä haetaan. Tokan settiin tehtiin tosiaan kaukoja . Jatkettiin samalla teemalla kuin torstaina, Pia häiriköi Huita. Häiriköinti oli todella minimaalista - Pia käveli mun ja Huin välissä - monien metrien päässä Huista. Hui hämääntyi taas ihan täysin. Sen piti pälyillä Piaa ja meni kyllä taas paineeseen jostain käsittämättömästä syystä. Hui näytti todellakin siltä että sillä olisi ollut syytä olla varuillaan Pian takia - mitä sillä ei vähimmässä määrin ole! Ensin olin itse liian kiltti - ts. käskytin monta kertaa ja annoin Huille monia mahdollisuuksia. Sitten tiukennettiin linjaa - jos vaihto ei tapahtunut ekasta käskystä, kävin nollaamassa tilanteen ja uusi yritys. Seisomaan nouso oli sitten vaikea - pylly painoi silminnähden paljon! Saatiin vaikeuksien kautta muutamat onnistumiset (seisomaan nousut) ja niistä sitten heti palkkaus. Olipa tämä vaikeeta - ja tällä linjalla jatketaan.

Kolmannessa setissä otettiin parit rullailmaisut - ts. takaperin ketjuttaen ollaan siinä vaiheessa että Hui pitää rullaa mun vierellä suussa, kytken sen, sanon "kiitos" ja otan rullan pois ja annan käskyn näytä - minkä jälkeen se saa sännätä maalimiehelle leikkimään lelulla. Nämä hyvin!

Ihan loppuun otettiin vielä paikallaolojen jätöt. Istumisessa Huilla oli korvat pystyssä! Se on aika hassua - ja johtui varmasti siitä että jätettiin pojat tosi lähelle toisiaan . Makuu ok - siinäkin oli haastetta kun jätettiin pojat nenätysten, oli Huiskun ilme kyllä vähän sellainen että voi PAINE - mutta hienosti se siitäkin selviytyi.

Täytyy sanoa että oma tapa kouluttaa on kyllä avartunut sen myötä kun olen alkanut touhuta Huin kanssa - ja ylipäätään saan reenata niin taitavien ihmisten parissa! Yksi iso nautinnollinen asia on helppous, Huin voi jättää kentän laidalle todeten että odotappa siinä ja siinä se sitten mammii ja odottaa kiltisti omaa vuoroaan. Suhteellisen äänekkään ja ärhäkän Vaun jälkeen se tuntuu aina uudelleen niin ihmeelliseltä!