Perjantaina myöhään kotiuduttiin lapin lomilta ja lauantai menikin matkasta toipuessa. Tänään sunnuntaina päästiin jo reenien makuun, treffattiin Pia aurinkoisessa Mutalassa. Oli hyvät reenit! Huisku aloitti seuraamisella, minkä yhteyteen ampuminen, ei reagointia. Tehtiin pienet pätkät seuraamista, ei mitään korkeavireistä, mutta tyypillistä Huiskua ilman pahempaa aurailua. Tämän jälkeen 2kg nouto. Sekin tosi kivasti, tosin luovutti kiinni minussa. Erikseen parit luovutukset vielä. Ekan setin loppuun eteenmeno niin että Pia käskytti Huille "eteen" kesken valmistelevan osuuden. Tarkoitus tällä häiriöreenillä on saada Huita enemmän pois kuplastaan ja keskittymään minuun ja sitämyöden kuuntelemaan kuka käskyttää jne. Ekalla hämykäskyllä Hui lähti eteen kuin nappi housuista. Menin sen "varastamisyrityksestä" itsekin niin sekaisin että kesti hetken ennen kuin sain sen käskytettyä takaisin . Sitten uusiksi. Huin seuraaminen oli todella paljon skarpimpaa ja kontakti oli kunnolla ylös. Aivan huippuvaikutus! Palkkasin hyvästä seuraamisesta. Sitten toisto mihin Pialta hämykäsky, ei mennyt Hui lankaan ja palkka edelleen hyvästä seuruusta. Vasta neljännellä toistolla pääsi eteen, missä siinäkin hyvä valmisteleva osuus. Tätä pitää nyt silloin tällöin tehdä eteenmenoreenin yhteydessä. Kiitos hyvästä ideasta Pia!

Tokassa setissä tehtiin vähän enemmän tokotokojuttuja. Aloitettiin Idarilla. Asennot oikein, seisomisessa hieman liikutteli jalkojaan. Istuminen nopea! Otin vielä seisomista niin että heitin heti pallon ja ekalla toistolla Hui ei edes huomannut koko palloa, oletusarvoa siis tässäkin liikkeessä  tähän nostatettava jotta seisominen olisi napakampi. Sitten ruutua. Hyvä merkki - ruutuun meno oli ensin hieman arvontaa mutta hyvin Hui ratkaisi ja löysi ruudun, palkkasin siellä seisomisesta. Erikseen loppuosa, mikä ok - pitää vaan itse kutsuttaessa muistaa että ensin käsky ja vasta sitten päänkääntö - nyt Hui oli nytkähtänyt mun päänkäännöstä, mikä helposti sitten johtaa ennakointiin.

Ruudun jälkeen ohjattua. Haettiin vasen puoli, mikä hyvin! Perusasento tosin tässäkin hieman vajaa. Niitä pitää nyt erikseen jumpata. Loppuun vielä tunnari - mikä hienosti! Huippua, nyt vaan enemmän palkkaamattomuutta alle. Loppuun jumpattiin kaukoja - ja öh, no niissäkin riittää työstöä aina vaan . Tosi kivat reenit ihanassa ilmassa, näitä lisää!

Nyt iltasella hilpasen vielä maneesireeneihin, olempas nyt innokas