Pian kanssa vietettiin mukava reeni-ilta Lempäälässä SDP hallilla. En ollut käynyt siellä ennen, joten oli ihan mukava nähdä että millainen se halli oikein on. Puitteet on hienot, miinusta on tietysti kylmyys ja alusta oli aika liukas ainakin siihen tottumattomalle koiralle.

Tehtiin reeni useammassa setissä. Aloitettiin paikalla istumisilla niin että jätettiin koirat selin takana olevaan kenttään, koirien selkien takana oli myös lauma ihmisiä ja liikettä ja häiriötä oli tosi hyvin. Hui otti aika lailla painetta tilanteesta. Ensin bongasin sen seisomasta - kävin laittamassa takaisin ja hetken päästä kun piti mennä vapauttamaan niin Huin istui ihme asennossa ja nousi taas seisomaan. Vielä kerta korjaus ja hetki piilossa, nyt pysyi ok. Olipa hyvä reeni - tälläisiä pitää vaan saada paljon lisää!

Sitten tehtiin ruutua, mikä meni tänään ihan mallikkaasti, hyvä Huisku. Sitten vähän näytettiin taas meidän kaukoja, nyt pitää vaan sitkeästi hinkata sitä tekniikkaa niin että ajatus ja liike on Huilla taaksepäin - sekä seisomasta maahanmenossa että seisomasta istumaan menossa. Ekan setin loppuun vielä hyppyä. Hui kaatui ilkeän näköisesti hypyn hypättyään, ei kuitenkaan toivottavasti telonut itseään.. Ja onneksi tokohyppy nyt on niin matala. Olen vaan hieman hermoheikko näiden hyppyjen ja kaatumisien kanssa. Itse hyppy ja istumaan meno ok, ennakoi liikkurin käskystä paluuta. Tätä sitten hinkattiin ja kävin palkkailemassa kun pysyi hyvin istumassa.

Toinen setti aloitettiin seuraamisella. Hinkattiin lyhyttä pätkää ja käännöksiä. Näin pitää hienosti paikkansa. Otettiin myös vähän sivuaskelia ja peruuttamista, niissä(-kin) riittää vielä työstämistä. Tehtiin myös jäävät, maahanmeno ok. Seisomissa meni ensin istumaan. Höh, no - mutta toistolla ok. Kevyt kyylä on Huin seisomisasento, naurattaa ajatus että se kellahtaa kuonolleen kun niin roikkuu etupainoisesti

Kolmannessa setissä otettiin sitten tunnaria. Ekalla yrityksellä haisteli tovin - nappasi väärän ja toi sen mulle. Lähetin hakemaan uudestaan ja nyt nappasi omansa - tästä ei palkkaa. Uusinnalla nosti oman klähmittyään ensin melkein joka ikistä kapulaa.. plääh. Pialta hyvä idea viljellä kapuloita niin paljon että voisi viedä Huilta suurimman halun nostella ja testailla jokaista kapulaa - josko se pelkkä haistelu siis riittäisi. Loppuun vielä testattiin noutokapulan nostoja niin että pieni este kapulan edessä jotta Hui joutuisi kiertämään kapulan taakse. Hui näppäränä noukki kapulan esteen takaa edestäpäin - joten ei ihan onnistunut. Saatiin tosin merkin avulla ihan onnistunutkin suoritus, mutta pitää nyt miettiä tätäkin että mitä tämän kanssa sitten tekisin. Haluaisin että Hui menisi kapulalle lujaa, kiertäisi sen taakse ja ikäänkuin paluumatkalla nappaisi kapulan matkaansa.. Helpommin ehkä sanottu kuin tehty!

Olipa kivat reenit, kiitos Pialle seurasta!

 

..ai niin  - tänään tehtiin sisällä kaukoja ja yksi tunari. Kaukot nyt on kesken joten niistä ei sen enempää - mutta tunnari onnistui hienosti! Hui ei klähminyt (ottanut suuhunsa) muita kapuloita, vaan haisteli suhteellisen rauhallisesti ja nappasi omansa kun se eteen sattui. Valoa tunnelin päässä