JEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!

 Mun ihana pieni pätevä Huiskuni!

Me sitten onnistuttiin kuin onnistuttiinkin Huiskun kanssa tänään, olen niin kerta kaikkisen iloinen että voi elämä!

Jälki AVO koe pidettiin siis Kyröskoskella ja kokeen tuomarina Aimo Heino. Koe alkoi jäljellä, missä me Huin kanssa päästiin ihan ekana koirakkona aloittamaan. Jana oli Huilta muuten varsin mallikas mutta otti piru vieköön takajäljen. Tuomarin huomautuksesta käänsin koiran ja hyvin Hui lähti jälkeä ajamaan. Tuntui että ekalle kepille mentiin ikuisuus, ja kun sitten jälkikaaviota tutkailin niin eka keppi meiltä olikin jäänyt - eli se mikä Huille on kaikista "vaikein". Jälki imee sen niin mukaansa, että sitä ekaa ei vaan voi nostaa - ainakaan ihan aina . Muut kepit se ilmasi hyvin ja koko jäljestys oli varsin mallikasta. Ekan kepin jälkeen se lähti vähän huolimattomasti ja teki sellaisen rinkulan palaten takasin jäljelle, aika epätyypillistä Huiskulle joten annettakoon anteeksi . Jäljeltä pisteet 145.

Esineruudussa Hui sitten hieman possuili. Lähetin sen vasemmasta etukulmasta, mistä se lähti ensin hyvin eteen mutta kaarsi voimakkaasti oikealle nostaen jonkun sukan tai hanskamytyn. Se mälväsi sitä ihan sekunnin ja lähti sen kanssa kohti minua kunnes bongasi matkalla toisen esineen ja VAIHTOI esinettä.. Kehuin sitä porsaaksi ja lähetin uudelleen, jolloin se toi sen ensimmäisen esineen. Aippe arvosteli hieman hassusti, antoi työskentelystäkin täydet todeten että tälläistä hän ei ole ennen nähnyt ja että onhan se kätevää ensi kasata esineet ja sitten noutaa ne vuoronperään.. Hihii, no - mikäs siinä, kyllä meille täydet pojot kelpasi vaikka tietysti hieman suivaannutti tuollainen possukäytös!

Maaston jälkeen pisteitä kasassa siis 175p. Olin ihan rennolla fiiliksellä menossa tottikseen ja Huikin oli mielestäni hyvän oloinen. Päästiin ekana suorittamaan. Hui oli kyllä hyvän oloinen, seuraaminen tuntui ja ilmeisesti näyttikin vallan mainiolta - täyskäännökset Hui osaa kyllä tehdä tuhat kertaa paremmin.. Jäävien seuraamiset oli huonompaa seuraamista, mutta ei nyt ihan kamalaa kuitenkaan. Jäävistä seisominen meni istumiseksi, jäi sellainen fiilis että jämäsin sitä käskyn antoa itse - liekö sitten johtunut siittä. Noudot meni superisti . Telineillä ei mitään epäröintiä, ilmavasti ja varmasti yli. Kaikissa liikkeissä mielestäni tosi hyvät sivulle siirtymiset - nopeat ja suorat. Huiskun rakkain liike eteenmeno meni sekin erinomaisesti - täysillä kentän päähän ja hienosti maihin - voi kun meinasin jo siinä vaiheessa ruveta kiljumaan ilosta! Paikallamakuussa ei erikoisia ja itse arvostelu oli sattuneesta syystä musiikkia mun korville - hyvä että en kätellessä Aipen kaulaan hypännyt! Tottiksen pistesaldo siis 94p vaikka liikkeestä seisominen meni puutteeliseksi, varsin mukavasti siis ! En nyt tosin ole täysin samaa mieltä kaikista arvosanoista, mutta nyt jatketaankin reenaamista! Olen superhyber tyytyväinen että seuraaminen oli niin hyvää ja että noudot onnistuivat tosi hienosti - tästä on hyvä jatkaa kohti VOI luokkaa!