Hui lähtee huomenna kera Harrin kohti Vantaan Myyrmäkeä sekä Eläinklinikka Aistia. Aika on varattu klo 16 ja ensin koipeliinin tutkii neurologi ja sen päälle sitten ortopedi. Tarvittaessa magneettikuvataan, ja tehdään tietysti muitakin tutkimuksia. Harri on superkiltti kun lähtee viemään Huita lääkäriin, kun en nyt itse ole vielä siinä kunnossa vauvan kanssa että päiväreissulle Helsinkiin mielisin. Olen aivan hermoraunio huomisen suhteen :/ Toivottavasti sieltä ei löydy mitään vakavaa ja Hui tuosta kuntoutuisi täysin. Sen ontuminen on edelleen samalla tasolla, ts. välillä se ei onnu ollenkaan ja välillä sitten ontuminen on tosi voimakasta. Noh, huomenna ollaan paljon viisaampia.

Paljoa tässä ei ole sitten tietysti touhuttukaan kun kerran sairaslomalla ollaan ja omakaan olotila ei ole ollut kaikkeista virkein. Hieman ihan perusjuttuja Huin pään virkistämiseksi - kapulan pitoa, perusasentoa, luoksetulon loppuasentoa sekä yhden askeleen seuraamista. Osku ja Vau ovat olleet tosi vähällä mutta ottaneet tilanteen paremmin kuin pikkuveikkansa. Vau tosin pääsi eilen Caritan ja Wyffen kera agilitaamaan - iso kiitos siis taasen heille.

Oheen vielä yksi kuva veljessarjasta. Pienin nyt ei ole kovin edukseen - mutta kuten kuvasta näkyy, isoveikat ovat innoissaan :D

2109179.jpg