Perjantai aloitettiin taas pienillä pihatottisteluilla. Lähinnä jumpattiin sivulletuloja, siitä kontaktin ottoa sekä yhden askeleen seuraamista. Olen palkannut vielä tyystin namilla. Jotenkin tuo leluun siirtyminen tuntuu _vaikealta_ kun Hui alkaa heti hyppiä ja pomppia kuin mikäkin hölmö eikä se mitä ollaan tekemässä muistuta seuraamista kyllä yhtään mitenkään. Vähän siis pattitilanne sen suhteen. Otettiin pihalla myös leikkimistä, mikä edelleen hyvää. Hui tykkää kyllä tosi paljon taistelusta ja palloleikeistä - tosin pallon suhteen olen ymmärtänyt sillä olevan aika paljon aijaamista, joten sitä nyt ei ihan hirveästi ole sitten otettu..

Päivällä käytin Oskun ja Vaun metsälenkillä, onnistuin jotenkin käsittämättömällä tavalla eksymään omaan kotimetsään.. Tämän seurauksena melkein myöhästyin Huin kanssa eläinlääkäriltä. Eläinlääkärillä Hui käyttäytyi tosi reippaasti, olisi halunnut tervehtiä kaikki mahdolliset ihmiset ja eläimet :) Itse eläinlääkärillä Hui oli myös tosi reipas, rokotuksia ei tainnut edes huomata kun naposteli innoissaan herkkuja mun kädestä.

Eläinlääkärireissulta ajettiin Huin kanssa suoraan Tampereen Eteläpuistoon, missä oli tamskin agilitykisat. Otin siinä ennen kisojen varsinaista alkua hieman tottista - sivulletuloja ja askeleen seuraamista eteen ja sivulle. Hui oli tosi keskittynyt ja myös leikki tositosi hienosti räsyllä! Kun kisat sitten alkoivat Hui oli ensin hieman peloissaan lähinnä kuulutuksista, mutta tottui hyvin pian ja seuraili kisoja sitten milloin kenenkin jalkaan nojaten ;) Kisapaikalla oli Huin mielestä paaaaaljon ihania ihmisiä ja kaikki sitä tervehtimään tulleet saivat kyllä kertaallisen naamapesun ja aivan ilmaiseksi ;) Osku ja Vau pääsivät illan päätteeksi pienelle lenkille sekä grillaamaan Harrin kanssa, taisivat saada ihan omat kanapihvinsäkin..

Lauantaina oli luksusta kun lapset olivat mummulassa ja koiratkin antoivat nukkua jopa kymmeneen asti. Hui oli kyllä hieman kupla otsassa olevan näköinen ja päästin sen aivan suorilta ulos. Huihan on yöt häkissä minne se ei ole kertaakaan tehnyt yhtikäs mitään, muuten sisälle se lorauttelee kyllä melkin vielä päivittäin - riippuen paljon emännän tarkkaavaisuudesta tai muistikyvystä päästää sitä tarpeeksi usein pihalle.. Lauantaina touhuilin pihahommia koirien suotuisalla avustuksella (?).. Herrasväki on ilmeisen vakuuttuneita siitä että kukkapenkit on juuri juoksemista varten, grr..

Kolmen maissa Taina ja Ipa tulivat meille ja suunnattiin päiväruokien kanssa jäljelle. Tein Huin jäljen vähän liian kaukana leveyssuunnassa olevilla askelilla, kävelin siis aikalailla normaalisti. Tämä johti siihen että Hui jäljesti hienosti suoraan, mutta siltä jäi aina vasemman jalan jälki ja nappulat syömättä.. En tajua mikä älyväläys mulla oli tehdä se jälki noin, harmittaa! Pitää heti huomenna mennä korjaamaan typeryytensä.. Muuten Hui jäljesti hienosti ja kun tein jälkeä (ja Taina piteli Huita), niin kärsimättömästi se sinne kiihkoili - hyvä, hyvä - pääasia että sillä on noin upeasti intoa tekemiseen! ..kunhan saadaan vielä emäntä oppimaan niin hyvähän siitä tulee ;)) Myös Ipa jäljesti hienosti, kuten myös Emma :)

Jälkien jälkeen ajeltiin meille kahville ja Hui ja Ipa pääsivät ottamaan taas pentupainia. Kaverukset leikkivät taas varsin mallikkaasti, tosin muutamaan kertaan taisi kumpainenkin hermooostua jostakin toiselle ja silloin pärinä oli jo aikamoista.

Loppuilta meni jälleen pihatouhuja tehdessä ja lauantaille ei mahtunut niin ainottakaan tottisteluhetkeä. Mutta ehkä on hyvä pitää vapaapäiviäkin sen suhteen, jatketaan sitten taas niilläkin harjoituksilla huomenna :)