Eilen keskiviikkona reenattiin Haaviston kentällä. Reenailemassa meitä oli Hanna, Anne ja Iikka. Hui teki tokotokoa ja olikin varsin pätevä! Aloitettiin seuraamisella, Annen käskyttäessä. Tuntui jälleen hyvältä, painaa mutta saakin painaa jos asenne on noin ihana. Liikkeestä istuminen käskytyksellä, se myös hyvin.

Sitten ruutua. Ekalla meni vähän mutkitellen, mutta lopulta oikein sisään - pallo valmiina ruudussa. Sitten hölmöilin itse (vaikka näitä on kyllä tehty - joten en tiedä kuka hölmöili sitten loppupeleissä), ja lähetin Huin vaan lennosta ruutuun - se singahti ihan minne sattuu ja kiersi ruudun hoopon näköisenä. Otin paremman lähetyksen ja näin ok löytyi ruutu. Otettiin ruutu vielä kokonaisena, nyt hyvä sivulle tulo ilman banaaneja. Ruutureenin loppuun vielä yksi suora ruutuun meno, mistä nopea palkkaus.

Ruudun jälkeen tehtiin muutamat kaukot niin että Huin takana seisoskeli yleisönä Hanna, Anne ja Iikka. Hui teki ihan täpäkät vaihdot, mutta edelleen pitkältä matkalta tuppaa se väärä tekniikka sei-is vaihtoon varsinkin.. Ei auta kuin hinkata läheltä. Kaukoista jatkettiin luoksetuloreenillä - ihan jees pysähdykset. Reenien loppuun vielä tunnari ja metallinouto, ne molemmat hyvin - tosin tunnarissa puri luovutuksessa sitä kapulaa - mutta etsi suhteellisen nätisti omansa.

Hui asenne oli taas tosi jees, kiitos kivoista reeneistä kaikille!