Huh hellettä! Tänään ennen lenkkiä otettiin hieman pihatottista Huin kanssa. Vau pääsi parin viikon tauon jälkeen alikiitämään Caritan kanssa.

Aloitettiin seuraamisella. Hui oli hieman ärsyttävä kun sen piti kytsiä mun maahan heittäääni 2kg kapulaa aina aika ajoin, ja siitä en tietysti pitänyt. Saatiin kuitenkin ihan onnistuneita pätkiä, palkkailin perusasennoista ja täyskäännöksistä. Jäävät otettiin kaikki läpi, istuminen nyt hyvin - sitä ei enempää. Juoksusta maahanmenoja pari toistoa, itse hieman sekoilin käskytyksen kanssa, mutta Hui tippui  mielestäni ihan hyvin. Seisominen sitten tuottikin ongelmia, tai ei se seisominen vaan se palkkaus ja seuraaminen sitä ennen. Ts. kokeilin nyt sitä että jätin pallon Huin taakse ja lähdettiin siitä seuraamiseen - hyvä jos Hui kykeni tulemaan mukana kun oli niin kiire väijyä sitä palloa . Laitoin Huin hihnaankin ja huomautin napakasti, mutta se ei kyllä tähän silmänkäyttöön auta niin yhtään - herra vajoaa entisestään. Tein sitten niin että otin pelkkiä juoksuseuraamispätkiä ja palkkailin siitä ja sitten yhden sekaan seisomisella - kun ensin olin vahvistanut seisomista kiertoleikin yhteydessä.

Loppuun vielä 2kg kapulan nouto. Tämä ihan ok, Hui tosin nojaa tosi vahvasti muhun kapulan kanssa ja se ei käsittääkseni ole kovinkaan suotavaa.. Se pitäisi nyt opettaa pois.

Reenien jälkeen käytiin Huin kanssa metsälenkillä. Vau oli tosiaan agilityssä ja Osku on aivan raato näillä keleillä + hyvin näkee että sitä on reilun viikon hoitolareissu rasittanut tosi paljon.