Keskiviikkona olin hieman katkipoikkipuhki, ja otin päivällä vain pienet reenit Huin kanssa pihassa. Aloitettiin leikillä ja kohta mennään virittelyillä. Jatkettiin kapulan pidolla, missä ekaksi yksi pito edessä mikä hyvin. Sitten otettiin neljä kapulan nostoa taas niin että jätin Huin istumaan kapula sen eteen ja pyysin parin metrin päästä sitä tuomaan. Palkkaus nopeasti siitä että se toi kapulan luovutusasentoon, ja palkaksi ihqu nahkarätti Hymy  Meni tosi hyvin ja se tuli jopa laukalla kapulan kanssa muutaman metrin päästä! Ehkä tuohon noutoonkin se tarvittava vauhti saadaan?

Sitten otettiin vähän seuraamista, loivaa kaarta vasemmalle lelulla palkaten. Myös muutama suora lyhyt pätkä, palkkailin tiiviistä lähdöistä siinä kun Huilla ollut ongelmana hieman erkaantua vaikkakin se kontaktin pitää hyvin.

Loppuun otettiin sarjat istumista, ensin isoilla avuilla ja sitten keskittyen pelkästään jalka-apuun. Toimi myös ihan ok, oikea-aikaisella ja vain nopeista palkkaamalla saadaan toivottavasti vielä enemmän nopeutta itse liikkeeseen Hymy Aivan lopuksi sitten leikittiin ihanalla rätillä.. Hui on niin innoissaan leluista nyt ja leikkii kyllä tosi hyvin. Toivottavasti tämä taito pysyy matkassa mukana.

Reenin päälle tehtiin pieni lenkki koko lapsi- ja koiralauman kanssa. Oli sen verran säätöä että jäi suhteellisen lyhyeksi lenkiksi. Kävin vielä ennen illan kokousta metsälenkillä ja jäällä - missä tuntui olevan lunta korvia myöden Kieli ulkona

Iltasella käytin koirat vielä pissalenkillä ja Osku singahti Vau perässään metsikköön. Ei korvia päässä kummallakaan, ilmeisesti jonkun eläimen perään lähtivät. Reissudoorikset jää meillä yleensä ilman sitä seuraavaa ruokaa (koska en tiedä ovatko syöneet reissussaan jotain), ja Osku sitten riemastutti meitä ensin kotiutumalla yhden aikaan - ja piiippaamalla puolet yöstä sitä väliin jäänyttä ruokaa, arghh!