Keskiviikkona tokoiltiin ap pihassa Eemelin avustamana. Otettiin AVO hyppyä - markkerille menoa lähinnä, hakien vahvistusta siihen että Hui menisi suoraan hypyn taakse. Myös muutamat istumaan jätöt ja siitä luoksekutsut. Tehtiin myös muutamat kakevaihdot maa - is, läheltä jotta se peppu ei hilaudu eteenpäin. Kiertojen yhteyteen otettiin seisomista, kotona pelittää paaljon paremmin . Seuraamista tehtiin myös, aika pitkiäkin pätkiä. Loppuun vielä luoksetulon loppuasentoja + sivulle siirtymisiä. Puuvajassa käytiin myös etsimässä omaa.

Iltasella jatkettiin Teivossa Pian ja Tuplan kanssa. Hui teki aika paljon kaikenlaista. Aloitettiin seuraamisella. Hui painoi aika lailla ja kävely oli hieman hankalaa. Huin tapauksessa en (kai) aio vieläkään puuttua sen painamiseen.. Parit videot ohessa, onko se paikka hieman liian edessä..

www.youtube.com/watch

www.youtube.com/watch

Seuraamisen jälkeen tehtiin ruutua. Tehtiin ensin niin että kävin näyttämässä ruutua. Sillä seurauksella että Hui meni "ruutuun päin", haisteli siellä ympäriinsä, töni merkkejä kasaan eikä selkeästi tajunnut että mitä sen pitäisi tehdä. Tehtiin muutamat toistot kuitenkin näin. Pitäisi nyt miettiä että miten tätä ruutua kannattaisi Huin kanssa reenata - niin että siellä on lelu vai tällä näyttötyylillä - vai molemmilla..

Ruudun jälkeen tehtiin.. öö.. miten mä en muista? Ehkä kiertoja - minkä yhteyteen toppaamista. Valuu siinä pirun pysähdyksessä - onko "vika" asenteessa vai siinä että Huin tyyli on tehdä näin - ensin kohmetutaan ja sitten pysähdytään kuin hidastetussa elokuvassa -> todistusaineistoa ohessa..

www.youtube.com/watch

Tehtiin luoksetulon pysäytystä myös niin (tarkoituksella siis kokeilen eri palkkaustapoja) että palkka jätettiin Huin taakse. Ensin Hui ei tahtonut tajuta tulla sieltä - vaan lähti luoksekutsulla palkalle . Kun sitten tajusi, luoksetulovauhti ihan ok - pysähdys samaa luokkaa kuin kierron yhteydessä. Mietitään että miten tehtäs, kai tätäkin voi ja kannattaa vahvistaa eri tavoin?

Ekan setin loppuun otettiin paikallamakuu, hienosti Hui makoili Tuplan vieressä. Molemmat katselivat toisistaan poispäin - ilmeisesti ajatuksella "mitä ei näe ei ole olemassa" .

Tokassa setissä aloitettiin tunnarilla. Ensin piilotin oman ruohikkoon mistä Hui sen hyvin bongasi. Sitten tehtiin ekaa kertaa niin että laitettiin hämykasa maahan ja oma n.2 metrin päähän ruohoon piilottaen. Hui meni vauhdilla hämykasalle ja _haisteli_ mutta ilmeisesti kun sitä omaa ei tullut vastaan se nappasi vaan jonkun. Otin pois ja lähetin uudelleen sillä seurauksella että se toi hämykasasta kaksi kerralla . Kävin näyttämässä omaa, jonka jälkeen toi hyvin oman. Toinen toisto vielä - sekin ok. Todettiin Pian kanssa että hämykasa pitää nyt vaan ottaa mukaan ohjelmistoon, vahvistan kuitenkin omaa vielä omassa reenissä siellä puuvajassa mutta teen samalla näitä hämykasajuttuja.

Tunnarin jälkeen opiskeltiin merkkiä. Hui oli sitä mieltä että merkki on tehty tapettavaksi. Ts. se kävi siihen kiinni kun ei mitään muutakaan keksinyt. Tehtiin niin että jätin Huin n.10 metriä merkin taakse ja annoin vapautuskäskyn - kun oli merkin kohdalla tulossa mua kohti naksautin ja menin palkkaamaan merkille. Näitä muutamat toistot ja koetettiin uudelleen merkille menoa. Edelleen teurastusfiiliksellä.. Jälleen Pialta hyvä vinkki käskyttää Huita juuri ennen kuin se on merkillä tyyliin -> "merkki" - "Hui!!" - "merkki". Tämä sai virkamiehen sen verran herpaantumaan että unohti olla purematta merkkiä mutta ajautui kuitenkin merkin taakse mistä pääsin tietysti heti palkkaamaan. Vau miten ovelaa .

Muistaakseni me ei otettu muuta, mutta olipa kivaa. Mä olen nyt hieman hurahtanut tähän tokoiluun mitä en olisi uskonut tapahtuvan. Se on kuitenkin niin helppoa reenata tässä kotipihassa ja suoranaista terapiaa kotiäidille .

Kiitos Pia ja Tupla seurasta ja avusta!