Sunnuntaina ei aurinko enää suvainnut näyttäytyä ja rännitkin lotisi tuttuun tapaan. Lähdin koko porukan kanssa noin puolen tunnin aamulenkille. Lenkki meni ihan jees, jos ei ota huomioon että törmättiin lenkillä naapurin bokseriin ja meidän koirat käyttäytyivät kuin mikäkin hunnilauma. Että hävetti! Mutta todettakoon että ihan yhtä lailla metsittyneeltä vaikutti se bokserikin - se on niin ihmeellistä täällä landella kun joku yht'äkkiä tuleekin etukäteen varoittamatta vastaan - ja vielä "meidän" tiellä Yllättynyt
Hui pääsi heti pienen lenkkeilyn päälle sisätottisteluihin. Tehtiin Pian vinkistä opittua "kuunteluharjoitusleikkiä", ja "viereen" - "kom" sekä "maa" käskyjen kanssa se toimikin yllättävän kivasti! Tämän lisäksi hieman peräpään käyttöä - peruuttelua perusasennossa sekä sivuttain siirtymisiä. Loppuun vielä kapulanpidot, jotka muuten hyvin mutta ärsyttävää kun Hui tuppaa tarjota kapulaa vinoon. Sen istuma-asento on siis suora, mutta pää vinossa niin että se painaa sitä yleensä mun vasenta jalkaa vastaan. Olen auttanut sitä oikeaan - suoraan - asentoon, joten ehkäpä sekin siitä pikku hiljaa menee perille.

Vau ja Osku saivat viettää tänään oloneuvoksen päiviä - sillä lähdin katsomaan Niihamaan agilitykisoja ja pakkasin mukaan vain Huin. Hui oli ihan tohkeissaan maneesissa, haukkui innostuneena ja olisi halunnut sännätä ihan jokaisen luo tervehtimään. Se oli kylläkin hyvin kuulolla kun tehtiin hieman tottista -  maahanmenoja, perusasentoa sekä maneesin ulkopuolella seuraamispätkiä (missä tosin otti häiriötä hieman herkemmin, tuijotti mm. yhtä grotskua lumoutuneena - kai se luuli sen olevan Vau..). Seuraamisessa on kyllä paljon työstettävää. Taina naksutteli, tehtiin ensin muutama palkkaus namilla perusasennosta. Sitten otettiin hieman eri mittaisia pätkiä. Lyhyet pätkät tosi hyvin, mutta heti kun otetaan pidempiä pätkiä Hui alkaa kysellä palkkaa. Lisää siis reeniä vaan! Saatiin onnistuneet pätkät namilla, jonka jälkeen muutama eri mittainen pätkä lelulla palkaten. Siinä Huin takapää hieman pyrki ulos - mutta korjasi kun tehtiin pidempiä pätkiä - tässä siis kesti pidempään palkatta. Katsotaan miten tuo perä Cool alkaa Huiskulla käyttäytyä ja mietittään sitten mitä tehdään. Nyt vaan pitää olla tarkkana eikä saa palkata huonosta asennosta ollenkaan. Siksi onkin haasteellista kun ei voi reenata ollenkaan yksin.
Reenien jälkeen Hui sai tovin olla autossa ja otin sen vielä toistamiseen maneesiin ihmettelemään agilitys saloja.

Iltaruuan yhteyteen tehtiin vielä kapulanpitoreenit. Puree hyvin, luovutusasentoa tarjoaa vain päin seiniä. Reeniä, reeniä..